ΟΦΗ

Το γλέντησαν με την ψυχή τους οι παίκτες του ΟΦΗ

Το γλέντησαν με την ψυχή τους οι παίκτες του ΟΦΗ

Με τις κοντυλιές του Γιώργου Γλυκοκόκαλου και του συγκροτήματός του διασκέδασαν οι παίκτες του ΟΦΗ. Το οικογενειακό μπάρμπεκιου της ομάδας έκλεψε την παράσταση.

Πήρε "φωτιά" το μπάρμπεκιου του ΟΦΗ, όταν ο γνωστός φίλος του ΟΦΗ και κρητικός καλλιτέχνης, Γιώργος Γλυκοκόκαλος, έκανε την εμφάνιση του στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με το συγκρότημα του.

ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

Δυνατό εσωτερικό δίτερμα και μετά… μπάρμπεκιου, περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου (30/9) για τον ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο ΟΦΗ είναι μια οικογένεια και αυτό επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά, με τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα να περνάνε όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Ρεσιτάλ ψησίματος από τον Μανόλη Μονιάκη και το Νίκο Κουσκουνά, οι οποίοι έλαβαν τα εύσημα από όλους, για την …τέχνη τους στην ψησταριά.

Πολύτιμη όπως πάντα και η βοήθεια του Γενικού Αρχηγού της ομάδας Κώστα Ζερβάκη.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και ο βροχερός καιρός, δεν εμπόδισε τους παίκτες του ΟΦΗ να περάσουν ένα εξαιρετικό μεσημέρι.

ΔΥΝΑΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΤΕΡΜΑ

Με ένα δυνατό εσωτερικό προπονητικό δίτερμα, που έγινε υπό βροχή το Σάββατο (30/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκλήρωσε την εβδομαδιαία προετοιμασία του ο ΟΦΗ. Στο δίτερμα, ο Νίκος Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Οι «μαύροι» κέρδισαν τους «μωβ» με 4-2 και το δίτερμα, ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικό, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να το…χαίρονται!

Για τους «μαύρους» δυο γκολ έβαλε ο Νίκος Κουσκουνάς και από ένα οι Χαντί και Πουρτουλίδης. Για τους «μώβ» και τα δυο γκολ έβαλε ο Μάνος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ, την Κυριακή οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό και από τη Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ