ΟΦΗ

Το ανατριχιαστικό ποστάρισμα του Κιάσσου για τον Γκέραρντ

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÑÇÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÑÇÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Κιάσσος ανέβασε ένα υπέροχο και άκρως συγκινητικό ποστάρισμα για τον Ευγένιο Γκέραρντ, ο οποίος έδωσε το παρών χθες (13/5) στο "Γεντί Κουλέ" στο ΟΦΗ - Άρης και ανατρίχιασαν άπαντες.

Ένα εκπληκτικό και συγκινητικό ποστάρισμα έκανε ο Κώστας Κιάσσος για τον κορυφαίο προπονητή στην ιστορία του ΟΦΗ, τον Ευγένιο Γκέραρντ. Ο άλλοτε άσος της ομάδας του Ηρακλείου, θέλησε να πει το δικό "ευχαριστώ" στον Ολλανδό, ο οποίος έδωσε το παρών χθες (13/5) στο "Γεντί Κουλέ" στο ΟΦΗ - Άρης και ανατρίχιασαν άπαντες με την παρουσία του στο γήπεδο. Μια εμβληματική μορφή, από τις μεγαλύτερες του συλλόγου!

Συγκεκριμένα, έγραψε:

"Για εμάς όλους δεν ήταν ένα απλό παιχνίδι, ήσουν και εσύ εκεί μαζί μας mister, σήμερα έκανες πολλές καρδιές να χτυπήσουν δυνατά και πολλά Μάτια να βουρκώνουν, κάποτε είχες άλλη θέση μέσα στο σπίτι σου και όχι αυτήν που ήσουν σήμερα, τα μάτια σου από κοντά είναι όπως τότε που με έφερες μικρό παιδάκι μαζί σου, μου έδωσες τα πάντα μέσα κ έξω από το γήπεδο όσο σκληρός και αν ήσουν μαζί μου αλλά πάντα γιατί με πίστευες και μόνο για το καλό μου, αμέτρητες ομιλίες στο γραφείο, πολλές επισκέψεις σπίτι, πίεση μεγάλη, φωνές, τιμωρίες, για όλα αυτά έχω να σου πω ένα πράγμα θα είμαι ευγνώμων για πάντα, μόνο καλό μου βγήκε σε αγαπάω και αυτό δεν αλλάζει, σε έχουν ξεχάσει όλοι όμως εσύ δεν ξεχνάς, είσαι ο καλύτερος από όλους, γκεραρτάκι μου!!"

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ