ΟΦΗ

Τέλος και ο Κουτσιανικούλης

Τέλος και ο Κουτσιανικούλης
Κουτσιανικούλης INTIME SPORTS

Μετά τους Μακρή, Τριποτσέρη και Στάθη, παρελθόν από τον ΟΦΗ αναμένεται να αποτελέσει και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ξέμεινε από παίκτες ο Αναστόπουλος.

Αργός θάνατος για τον ΟΦΗ. Χρήματα δεν υπάρχουν στον ορίζοντα και όπως είναι λογικό ο ένας παίκτης μετά τον άλλο φεύγουν από την ομάδα, που δείχνει πλέον σημάδια διάλυσης.

Έτσι μετά τους Μακρή, Τριποτσέρη και Στάθη, ήρθε και η σειρά του Βασίλη Κουτσιανικούλη να κουνήσει μαντήλι. Μάλιστα ο 26άχρονος μεσοεπιθετικός επιβεβαίωσε το αντίο σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, τονίζοντας πως η υπομονή εξαντλήθηκε.

Πάντως και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές ενδιαφέρουν πολλές ομάδες της Superleague. Ο Μακρής βρίσκεται στο στόχαστρο της Κέρκυρας, ενώ ο Στάθης εξετάζεται από τον Πανθρακικό και πολλές ομάδες της Κύπρου (από Κύπρο υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Κουτσιανικούλη).

Κλείνοντας να πούμε πως ο ΟΦΗ έχει αγώνα την Τετάρτη για το Κύπελλο στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό και έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ομάδα θα κατέβει, ενώ φήμες θέλουν τους "Άραβες" να κάνουν την εμφάνιση τους ξανά μέσα στην εβδομάδα.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ