Τα νέα αποδυτήρια του ΟΦΗ

Ύστερα από εργασίες αρκετών εβδομάδων, ολοκληρώθηκε η ολική ανακαίνιση που έγινε σε όλους τους αποδυτηριακούς χώρους στο "Γεντί Κουλέ", το γήπεδο του ΟΦΗ (PHOTOS).

Το "λίφτινγκ" στους αποδυτηριακούς χώρους του "Γεντί Κουλέ" ολοκληρώθηκε. Ύστερα από πολλά χρόνια τα αποδυτήρια του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» επιδέχτηκαν σημαντικές παρεμβάσεις.

Αυτές έγιναν μετά από σχετικές εισηγήσεις του προπονητή της ομάδας, Νίκου Παπαδόπουλου, ώστε ο χώρος να γίνει πιο λειτουργικός  για τις ανάγκες της ομάδας και εκτελέστηκαν από την διοίκηση της ΠΑΕ. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ: "Τα αποδυτήρια άλλαξαν ολοκληρωτικά. Κατασκευάστηκαν καθίσματα για κάθε παίκτη του ΟΦΗ και αποθηκευτικοί χώροι. Δημιουργήθηκε νέος χώρος για το ιατρείο και τους φυσικοθεραπευτές, αλλά και χώρος για την  προθέρμανση των παικτών.

Στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων δημιουργήθηκαν νέοι χώροι, όπως  γραφείο για τον προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας, διαχωρίστηκαν οι χώροι των αποδυτηρίων των παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας και του τεχνικού επιτελείου και του μασάζ. Τοποθετήθηκαν νέες μοκέτες σε όλους τους διαδρόμους και στα αποδυτήρια.

Επίσης τοποθετήθηκαν φωτογραφίες, σήματα και σλόγκαν της ομάδας σε όλους τους χώρους, μέσα και έξω από το γήπεδο. Τοποθετήθηκαν πινακίδες ΑΜΕΑ, ενώ κατασκευάστηκαν και νέα γραφεία για τους παρατηρητές και την αστυνομία. Ακόμη έγινε αντικατάσταση όλων των υδραυλικών ειδών και ειδών υγιεινής στο γήπεδο του ΟΦΗ, αλλά και πολλά χωρίσματα με γυψοσανίδες, για τη δημιουργία νέων χώρων, αλλά και βαφές σε όλους τους χώρους των αποδυτηρίων". Δείτε εικόνες:

Photo credits: ofi1925.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24