ΟΦΗ

Συμφωνία ΟΦΗ με Κοέλιο

Συμφωνία ΟΦΗ με Κοέλιο

Στο Ηράκλειο έφθασε ο 27χρονος Πορτογάλος επιτελικός μέσος, Κοέλιο, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ κι αναμένεται την Τετάρτη (31/1) να υπογράψει.

Δεύτερη άφιξη στο Ηράκλειο μέσα σε μια ημέρα. Μετά τον Πατρίκ Βουό στην Κρήτη πάτησε το πόδι του και ο 27χρονος Πορτογάλος επιτελικός μέσος, Κοέλιο. Ο Ίβηρας έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ, την Τετάρτη (31/1) θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι ακολούθως θα ανακοινωθεί για να ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αυτή είναι η τρίτη του εμπειρία εκτός Πορτογαλίας, καθώς έχουν προηγηθεί το Μπαχρέιν (Αλ Χαλά) και η πιο πρόσφατη στην Ινδονησία (Persela Lamongan), ενώ έχει φορέσει κατά το παρελθόν και τη φανέλα της Μπενφίκα (2009-2012).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ:

"Στο Ηράκλειο βρίσκεται για τον ΟΦΗ ο 27χρονος Πορτογάλος επιτελικός μέσος Ζοσέ Ζοσέ Μανουέλ Μπαρμπόσα Άλβες (Κοέλιο) όπως είναι το πλήρες όνομα του.

Με τον Κοέλιο υπάρχει προφορική συμφωνία. Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά την Τετάρτη (31/1) θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Τον Κοέλιο υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, για λογαριασμό του ΟΦΗ, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Κώστας Ζερβάκης και Μανόλης Γουρνιεζάκης. Ο Κοέλιο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας και το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ, έχει καλές πληροφορίες για τον παίκτη (32 παιχνίδια και 5 γκολ στην Περσέλα).

Εχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του, μεταξύ των οποίων και η Μπενφίκα. Εχει αγωνιστεί και στη Μολδαβία με την Τιραλσπόρ. Την Τετάρτη (31/1) θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις με τον παίκτη για την υπογραφή συμβολαίου".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ