ΟΦΗ

Στην εθνική Ιορδανίας ο Χαντί!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ, Άγγελος Χαντί, κλήθηκε στην εθνική Ιορδανίας, από όπου κατάγεται ο πατέρας του.

Μετρά ήδη τρία γκολ στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Football League. Έχει σκοράρει με τη φανέλα του ΟΦΗ απέναντι στις νίκες με Αιγινιακό (6-0) και Πανσερραϊκό (εκτός έδρας 0-2). Στο Κύπελλο Ελλάδας σημείωσε το μοναδικό γκολ της νίκης (1-0) επί του Πλατανιά.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου, Άγγελος Χαντί, κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Ιορδανίας! Μπορεί να γεννήθηκε στον Πύργο, στην Ηλεία, αλλά έχει διπλή υπηκοότητα καθώς ο πατέρας του είναι από την αραβική χώρα.

Συνεργάτες του ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζαμάλ Αμπού-Αμπέντ, τον παρακολουθούσαν εδώ και καιρό και τον ειδοποίησαν για την κλήση του.

Ο Χαντί θα αγωνιστεί στο ματς με τον Πανιώνιο για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας (19-21/12) και ύστερα θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της χώρας, Αμάν.

"Είναι τιμή για μένα να φοράς το εθνόσημο μιας εθνικής ομάδας. Η Ιορδανία δεν είναι ξένη χώρα για μένα, είναι η χώρα του πατέρα μου. Δέχθηκα με χαρά την πρόσκληση στην εθνική Ιορδανίας. Είμαι 28 ετών και είναι μια δυνατή πρόκληση για μένα και εμπειρίες, να παίξω διεθνή παιχνίδια με την Εθνική ομάδα της χώρας", υποστήριξε στην επίσημη σελίδα του "Ομίλου".

Η εθνική Ιορδανίας θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο Μουντιάλ 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ, ενώ θα είναι παρούσα στο Asian Cup του 2019, το οποίο θα διεξαχθεί στα ΗΑΕ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ