ΟΦΗ

Στα 550.000 ευρώ το μπάτζετ του ΟΦΗ

Στα 550.000 ευρώ το μπάτζετ του ΟΦΗ
ΟΦΗ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το όραμά τους για τον ΟΦΗ μίλησαν Αντύπας Σηφάκης και Γιάννης Πολεμαρχάκης, κάνοντας αναφορά στο μπάτζετ των 550.000 ευρώ στη Γ' Εθνική. "Είμαστε η καλύτερη ομάδα στον όμιλο, αποκλειστικός στόχος η άνοδος".

Σε εκπομπή του ΚΡΗΤΗ TV, στην οποία έγινε αφιέρωμα στον ΟΦΗ, τοποθετήθηκαν δύο από τους επιχειρηματίες που συμπορεύτηκαν για να αναλάβουν τον ΟΦΗ στη Γ' Εθνική. Αντύπας Σηφάκης και Γιάννης Πολεμαρχάκης ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει άλλος στόχος πέρα από την άνοδο, έκαναν αναφορά στο μπάτζετ, στις πληρωμές, αλλά και στις μεταγραφές.

Αντύπας Σηφάκης: " Το μόνο που μας απασχολεί να ανέβει ο ΟΦΗ"

Για την προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ από τους 9 επιχειρηματίες που ανέλαβαν αυτό το καλοκαίρι την ομάδα, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Αντύπας Σηφάκης ανέφερε:

"Ξεκινήσαμε πριν απο 2 μήνες και αναλάβαμε ένα ιστορικό σωματείο. Βλέπαμε ότι αν δεν κάναμε κάποια κίνηση εκείνη τη στιγμή, η μοίρα του ΟΦΗ θα ήταν διαφορετική. Δεν θέλουμε να το παίξουμε σωτήρες. Θέλουμε να μην εξαφανιστεί ο ΟΦΗ και να υψώσει ανάστημα σε υγιείς βάσεις. Δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες. Κάποιοι απο εμάς είχαν μια εμπειρία και είχαν ασχοληθεί με τον ΟΦΗ παλαιότερα. Εμείς πιστεύουμε ότι έχουμε κάνει αυτό που έπρεπε να κάνουμε.

Να οργανώσουμε μια διοίκηση που θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Να φροντίσουμε για την αξιοπρέπεια των εγκαταστάσεων. Ηταν δύσκολο αυτό. Δεν περιμέναμε να βρούμε το ΒΑΚ σε αυτήν την κατάσταση που το βρήκαμε. Συγκινηθήκαμε που φίλαθλοι της ομάδας συνέβαλαν στην διαμόρφωση των εγκαταστάσεων. Κάναμε παρεμβάσεις και στο κεντρικό γήπεδο".

Στα 550.000 ευρώ το μπάτζετ του ΟΦΗ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το ρόστερ τιου ΟΦΗ:
" Φτιάξαμε ένα ρόστερ με ηγέτη τον κ. Πολεμαρχάκη και τη σύμφωνη γνώμη του κ. Σεροπιάν, τον οποίο ξέρει η ποδοσφαιρική Ελλάδα ποιός είναι και τι έχει πετύχει. Κάναμε μεταγραφές, αλλά και αλλαγές. Στην συντριπτική πλειοψηφία για το ρόστερ της ομάδας, είχαμε επιτυχία.

Είχαμε και κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς βασικών παικτών. Η εικόνα που παρουσίασε ο ΟΦΗ απέναντι στον Εργοτέλη μας αφήνει ικανοποιημένους. Ο κόσμος βλέπει μια ομάδα στημένη σε τέτοιο βαθμό, που δεν περίμενε κανείς να δεί".

Για τη διοικητική προσπάθεια του ΟΦΗ μέχρι σήμερα:
"Μην ξεχνάτε τις ατυχίες που συνέβησαν στο δρόμο μας. Είχαμε τα capital controlls. Ερχονται εκλογές στη χώρα. Συναντήσαμε κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες, για τις οποίες δεν είχαμε ευθύνη. Περιμένω να αναγνωριστεί ότι χωρίς κανένα ίδιο όφελος, σταθήκαμε δίπλα στο σωματείο. Δεν είμαστε ΠΑΕ. Είμαστε μια ομάδα απο τους φιλάθλους του ΟΦΗ, που βοήθησαν τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για να βοηθήσει την ποδοσφαιρική ομάδα. Εννέα επιχειρηματίες μιλάνε την ίδια γλώσσα και σκέφτονται την αναστήλωση του ΟΦΗ και αυτό δεν έχει σταματήσει ούτε ένα δευτερόλεπτο".

Για το αν η ομάδα των επιχειρηματιών τηρήσει τη δέσμευση της ότι θα επενδυθούν 600 χιλιάδες ευρώ την πρώτη χρονιά στον ΟΦΗ:
" Τα περί 600 χιλιάδων ευρώ, ειπώθηκαν και θα ισχύσουν. Είπε κανείς ότι δεν ισχύει; Eίμαστε επιχειρηματίες και ξέρουμε ότι κάθε κίνηση μας ελέγχεται".

Για τη συμμετοχή του ΟΦΗ στην Γ Εθνική και τις δυσκολίες που συνάντησε η ομάδα των επιχειρηματιών:
"Μετά απο τόσο καιρό το δικαίωμα να συμμετάσχει ο ΟΦΗ στην Γ Εθνική, επιτεύχθηκε πριν απο λίγες ημέρες. Η εκκαθάριση έληξε σήμερα και ξεκινάει απο αύριο. Δεν μπορούσε να γίνει συμφωνητικό με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ νωρίτερα".

Για τις σχέσεις με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ:
" Εχουμε κάνει δυο κοινές συνεδριάσεις με Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Η βασικότερη διαφοροποίηση προέκυψε στο θέμα των ακαδημιών. Είχαμε προχωρήσει και ήμασταν κοντά σε συμφωνία με τον κ. Παπαδόπουλο (Λίντο).Κάποιοι παρενέβησαν κάποια στιγμή και η συμφωνία ναυάγησε".

Για το αν υπάρχει κάποια συμφωνία για του χρόνου εφόσον η ομάδα ανέβει στην Β Εθνική:
"Το μόνο που μας απασχολεί είναι να ανέβει η ομάδα. Δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για του χρόνου. Υπάρχει συμφωνία με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τη φετινή περίοδο, σε όλα τα θέματα που μας αφορούν".

Για το θέμα των μεταγραφών:
"Έχετε την εντύπωση ότι θα σταματήσει ποτέ το θέμα μεταγραφών από φιλάθλους και δημοσιογράφους; Εμείς πρέπει να προστατέψουμε και την πνευματική υγεία των ποδοσφαιριστών. Δεν θέλω να υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης στους παίκτες που έχουμε στην ομάδα μας. Είμαστε ευχαριστημένοι απο την εικόνα τους στην προετοιμασία και περιμένουμε να δούμε αποτελέσματα απο την ομάδα μας, την οποία την πιστεύουμε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στον όμιλό μας. Είμαι βέβαιος για αυτό".

Γιάννης Πολεμαρχάκης: "Το μπάτζετ φτάνει τις 550 χιλιάδες ευρώ"

Για την αναδόμηση της ομάδας και τις μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννης Πολεμαρχάκης είπε:
"Ότι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα είναι σε συνεργασία με τον προπονητή. Προσπαθήσαμε με τις επιλογές που κάναμε και φτιάξαμε μια μικρή σε ηλικία ομάδα. Εχουμε πάρει καλούς παίκτες. Αυτή είναι η γνώμη μας".

Για το μπάτζετ του ΟΦΗ:
"Για την Γ Εθνική έχουμε διαθέσει αρκετά χρήματα. Θα πάμε με μπάτζετ κοντά στις 550 χιλιάδες μαζί με το τεχνικό τιμ. Δώσαμε και χρήματα για να φτιάξουμε τα γήπεδα που ήταν σε κακή κατάσταση".

Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή:
"
Αν χρειαστεί να πάρουμε και ένα ακόμη παίκτη θα το κάνουμε. Να είναι όμως κάτι το ξεχωριστό".

Για την περίπτωση του Μίρνες Σίσιτς και το αν απασχολεί μεταγραφικά τον ΟΦΗ:
"Όλα τα βλέπουμε. Και τον Σίσιτς και άλλους. Εχουμε αποφασίσει για μια ακόμη μεταγραφή. Θέλουμε να είναι κάτι καλό που θα βοηθήσει την ομάδα μας. Οτι μας υποδείξει ο προπονητής, αν μπορούμε να το κάνουμε θα το κάνουμε. Περιμένουμε την εισήγηση του προπονητή".

Για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ:
"Δεν την ξέρω την Γ Εθνική. Προσπαθώ να πάρω πληροφορίες απο τον κ. Βλαστό για να μαθαίνουμε την κατηγορία".

Για την ενασχόληση του ξανά με τον ΟΦΗ:
"
Από μικρό παιδί είμαι ΟΦΗ. Οι 9 επιχειρηματίες, είμαστε μια παρέα. Είμαστε φίλοι. Θέλουμε να ανεβάσουμε το σωματείο εκεί που πρέπει. Οτι χρήματα μείνουν στο τέλος της χρονιάς, θα πάνε στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ".

Για τις πληρωμές:
"Μέχρι 31 Αυγούστου έχουν πληρωθεί άπαντες. Αυτό μπορώ να πώ ότι δίνει μια ικανοποίηση για την προσπάθεια που κάνουμε, αν αναλογιστούμε τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια"

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ