ΟΦΗ

Σολίς: "Νιώθω υπερηφάνεια που θα παίξω στον ΟΦΗ"

Σολίς: "Νιώθω υπερηφάνεια που θα παίξω στον ΟΦΗ"

Ο Ναζαρένο Σολίς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ τονίζοντας ότι το κλίμα στην ομάδα, αλλά και η ατμόσφαιρα του γηπέδου οδήγησαν στην απόφασή του να μετακομίσει στο Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ναζαρένο Σολίς, ο οποίος είχε αποκαλύψει με δηλώσεις του στο Sport24.gr τη συμφωνία του. Ο 26χρονος εξτρέμ, αφού πάτησε το χορτάρι του Γεντί Κουλέ, μίλησε στο OFI TV για την μετακίνηση του στο Ηράκλειο.

"Γεια σας είμαι ο Ναζαρένο Σολίς. Είμαι 26 ετών και η φυσική μου θέση το γήπεδο είναι εξτρέμ. Χαίρομαι που ήρθα στον ΟΦΗ. Έχω ρωτήσει και έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια στην Αργεντινή για την ομάδα. Θα με βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου αυτό το μεγάλο άλμα που κάνω και θέλω να ευχαριστήσω τους ιθύνοντες του ΟΦΗ που με εμπιστεύτηκαν. Έχω παρακολουθήσει σε βίντεο αρκετούς αγώνες του ΟΦΗ. Έρχομαι εδώ γεμάτος υπερηφάνεια που θα αποτελέσω μέλος αυτής της ομάδας" ήταν τα πρώτα του λόγια.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Μου άρεσε αυτό που έβλεπα από τα βίντεο, τόσο ως κλίμα στην ομάδα, όσο και ως ατμόσφαιρα στο γήπεδο και γι' αυτό επέλεξα να έρθω. Είναι η πρώτη μου εμπειρία μακριά από την πατρίδα. Είχα άγχος μέχρι και την τελευταία στιγμή για να έρθω στην ομάδα. Τώρα είμαι στον ΟΦΗ για να εκπληρώσω τους ομαδικούς και ατομικούς μου στόχους" .

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ