ΟΦΗ

Σίσιτς: "Παίζω και τσάμπα, αν φύγουν Πουλινάκης - Γκατούζο"

Σίσιτς: "Παίζω και τσάμπα, αν φύγουν Πουλινάκης - Γκατούζο"
Σίσιτς INTIME SPORTS

Ο Μίρνες Σίσιτς, με δηλώσεις του τόνισε πως θα γυρνούσε να παίξει ακόμα και τσάμπα στον ΟΦΗ, αρκεί να έφευγαν από την ομάδα οι Τζενάρο Γκατούζο και Μάνθος Πουλινάκης.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός, Μίρνες Σίσιτς, μίλησε στην εφημερίδα "GOAL" και τόνισε πως θα γυρνούσε να παίξει και τσάμπα στον ΟΦΗ για ένα χρόνο, αρκεί να έφευγαν από την ομάδα οι Μάνθος Πουλινάκης και Τζενάρο Γκατούζο.

"Εγώ είμαι έτοιμος να γυρίσω και να παίξω τζάμπα για έναν χρόνο στον ΟΦΗ αρκεί να φύγουν οι Πουλινάκης και Γκατούζο! Δίνω τον λόγο μου! Όσο μένουν και οι δύο διαλύουν την ομάδα, ο καθένας με τον τρόπο του! Αυτό πρέπει να καταλάβει ο κόσμος του ΟΦΗ και να μην παραμυθιάζεται με αυτά που του γράφουν και του λένε οι τοπικοί δημοσιογράφοι!

Αγαπώ αυτή την ομάδα όσο τίποτα άλλο, μου αρέσει πολύ το Ηράκλειο, ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ, αλλά λυπάμαι και φοβάμαι πως τώρα έρχονται τα χειρότερα για την ομάδα", σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

"Ο Γκατούζο από την καλοκαιρινή προετοιμασία μου έλεγε πως θα με βοηθήσει και πως με πιστεύει. Μόλις τραυματίστηκα, άρχισε να μου λέει πως εγώ φταίω που έπαθα τη θλάση και μετά με έπιασε και μου λέει πως ‘μιλάς για μένα πίσω από την πλάτη μου και λες για το 3-5-2- που παίζω’. Ο άνθρωπος κάθε μέρα διώχνει και από έναν παίκτη στην προπόνηση".

Μίλησε και για τον Μάνθο Πουλινάκη: "Μας είχε πει πως αν κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, θα πάρουμε τρεις μισθούς. Παρά το ότι λίγες ημέρες μετά πήρε αρκετά χρήματα, έδωσε μόνο σε κάποιους παίκτες κάποια χρήματα, ενώ οι περισσότεροι δεν πήραν δεκάρα, ακόμα και παιδιά που δεν έχουν να φάνε. Αντιθέτως, οι παίκτες που τους πληρώνει ο μάνατζερ, πάντα παίζουν και δεν έχουν πρόβλημα".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ