ΟΦΗ

Σίμος: "Υπάρχουν προσδοκίες για τα playoffs, όχι άγχος"

Σίμος: "Υπάρχουν προσδοκίες για τα playoffs, όχι άγχος"
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μίλησε στο κανάλι της ομάδας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και για την πρεμιέρα των playoffs με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

O OΦΗ αντιμετωπίζει τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης" το Σάββατο (06/06, 21:30) για την 1η αγωνιστική των playoffs, με τον προπονητή της κρητικής ομάδας, Γιώργο Σίμο να στοχεύει στη βελτίωση της ομάδας κατά τη διάρκεια του μίνι πρωταθλήματος προκειμένου να έρθουν και τα αντίστοιχα αποτελέσματα.

Ο 43χρονος προπονητής μίλησε στο ΟΦΗ TV και την αγωνιστική απραξία σχεδόν 100 ημερών και πόσο θα επηρεάσει την ομάδα του, ενώ τόνισε πως ελπίζει σε ανάλογη εικόνα με εκείνη του αγώνα πρωταθλήματος με τους "κιτρίνους", ούτως ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

"Είναι ιδιαίτερο, περίεργο και παράξενο να παίξουμε ποδόσφαιρο μετά από 97 ημέρες, αλλά προσπαθούμε και πρέπει να περάσουμε στην επόμενη ημέρα. Πάντα προσεκτικά προκειμένου είμαστε απόλυτα υγιείς και να έχουμε την καλύτερη απόδοση που θα μπορούσαμε βάσει εποχής και συνθηκών.

Πρέπει να διαχειριστούμε ώριμα τα παιχνίδια. Εμείς δεν είχαμε άγχος όλη τη χρονιά, πόσο μάλλον τώρα. Γενικά, εμάς η λέξη άγχος δεν μας ταιριάζει και πολύ. Σίγουρα έχουμε προσδοκίες, έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας, κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και σε αυτά τα 10 παιχνίδια. Κάθε εβδομάδα παίζουμε για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από έναν αγώνα.

Ξεκινήσαμε την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος από την έδρα του Άρη και το ίδιο θα συμβεί και στα playoffs. Μακάρι να τα πάμε εξίσου καλά με τότε. Τώρα, το ότι είμαστε ισόβαθμοι δεν έχει σημασία. Σίγουρα μας ενδιαφέρει να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε, αλλά το σημαντικότερο είναι να φτάσουμε στο καλύτερο επίπεδο ενόψει και της επόμενης σεζόν, δήλωσε ο Σίμος

Δείτε το video:

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ