ΟΦΗ

Σίμος προς παίκτες: "Αφήνουμε πίσω όσα πετύχαμε και κοιτάζουμε μπροστά"

Σίμος προς παίκτες: "Αφήνουμε πίσω όσα πετύχαμε και κοιτάζουμε μπροστά"

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Τετάρτης (4/3) τονίζοντάς τους ότι στα playoffs θα πρέπει να δουλέψουν περισσότερο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

Ο ΟΦΗ προκρίθηκε στα playoffs και με τα υπάρχοντα δεδομένα βρίσκεται στα προκριματικά του Europa League, όμως στις τάξεις των Κρητικών δεν παρατηρείται κανένας εφησυχασμός.

Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου, Γιώργος Σίμος, στην προπόνηση της Τετάρτης (4/3) μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του, όπου τους έδωσε τα συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία, όμως τους τόνισε ότι ακολουθούν δέκα παιχνίδια στα οποία πρέπει να βελτιωθούν.

"Θέλω να σας δώσω πολλά συγχαρητήρια. Δουλέψαμε πολύ σκληρά τους προηγούμενους μήνες και μας άξιζε αυτό που πετύχαμε. Τώρα όμως χρειάζεται να αφήσουμε πίσω όσα πετύχαμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Μην ξεχνάτε ότι η επιτυχία κάποιες φορές φέρνει χαλάρωση και μπορεί να μας ξεγελάσει. Έχουμε μπροστά μας δέκα παιχνίδια στα οποία πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να διαμορφώσουμε τον χαρακτήρα μας. Τόσο ατομικά, όσο και ως ομάδα. Η διαμόρφωση του χαρακτήρα μας είναι πολύ σημαντικός στόχος στα ματς των playoffs" ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιώργος Σίμος.

Όσον αφορά την προπόνηση της Τετάρτης, αυτή κύλησε με μοναδικό πρόβλημα τον απόντα Δημήτρη Μάνο, ο οποίος την Τρίτη (3/3) παρουσιάστηκε σε στρατόπεδο της Θεσσαλονίκης, όπου θα υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ