ΟΦΗ

Σίμος: "Πρέπει και θα αντιδράσουμε"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Simos, OFI (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Σίμος μετά την νέα ήττα του ΟΦΗ από τον Αστέρα υποστήριξε πως η ομάδα του θα δείξει αντίδραση και στάθηκε στις απουσίες που υπάρχουν εξαιτίας των αρκετών τραυματισμών.

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και τρίτη μαζί με το Κύπελλο και το ματς με τον ΠΑΟΚ γνώρισε ο ΟΦΗ στην Τρίπολη από τον Αστέρα με τον νεαρό τεχνικό του συλλόγου, Γιώργο Σίμο να εμφανίζεται αισιόδοξος στις δηλώσεις του λέγοντας πως η ομάδα του θα μπορέσει να δείξει αντίδραση στα επόμενα ματς.

Ο Σίμος ως δικαιολογία μίλησε μόνο για τους τραυματισμούς που έχουν κοστίσει τη συνοχή της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια. Χαρακτηριστικά είπε:

"Ένα ματς με δύο διαφορετικά ημίχρονα. Ο Αστέρας έβαλε δύο γκολ χωρίς να κάνει τις μεγάλες φάσεις. Μείναμε πίσω στο σκορ χωρίς λόγο, αυτό είχε την σημασία του. Δεν έχουμε μπει καλά στην χρονιά, αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε.

Πρέπει να βρούμε λύσεις και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, σίγουρα οι τραυματισμοί δεν έχουν δώσει βοήθεια στην συνοχή μας αλλά αυτό δεν λέει κάτι και πρέπει να αντιδράσουμε. Ο Γενάρης και η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά. Καλή συνέχεια στον Αστέρα”.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ