ΟΦΗ

Σίμος: "Με 2-0 στο ημίχρονο δύσκολα μπορείς να αντιδράσεις"

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÏÖÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÏÖÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Σίμος στάθηκε στο γεγονός πως η ΑΕΚ σκόραρε δύο γκολ πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ενώ αναφέρθηκε και στις αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Ο ΟΦΗ των πολλών αλλαγών και απουσιών γνώρισε την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και παρέμεινε στην έκτη θέση της βαθμολογίας των playoffs και στο -2 από τον πέμπτο Άρη. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Σίμος μίλησε στα κανάλια Novasports και στάθηκε στο γεγονός πως η Ένωση προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

"Δεχθήκαμε δύο γκολ στο πρώτο μέρος, τα οποία θα μπορούσαμε να μην δεχθούμε. Με 2-0 σκορ στο ημίχρονο και απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, δύσκολα μπορείς να αντιδράσεις, παρά την καλή μας προσπάθεια. Συνεχίζουμε, έχουμε πολλά νέα πρόσωπα και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια".

Όσον αφορά στις αλλαγές, τόνισε: "Σε τρεις ημέρες έχουμε πάλι αγώνα. Προσπαθούμε όλοι οι παίκτες να είναι υγιείς και στην καλύτερη κατάσταση για την εποχή. Κάποιες φορές αυτό λειτουργεί, άλλες όχι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ - ΟΦΗ 2-0: Στο +4 και έτοιμη για Champions League
Super League: Η βαθμολογία των playoffs
TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ