ΟΦΗ

Σίμος: "Μάλλον ξεπληρώνουμε το γκολ του Ναμπί"

SUPERLEAGUE / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Σίμος χαρακτήρισε άτυχο τον ΟΦΗ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και υποστήριξε ότι Βαφέας και Ζοάο θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα του.

Μετά την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος στάθηκε στην ατυχία που χαρακτηρίζει την ομάδα του, ενώ έκανε αναφορά στο εξαιρετικό γκολ που είχε σημειώσει ο Ναμπί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο "Γ. Καραϊσκάκης":

"Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Είμαι ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητα των παικτών μου. Ήταν ένας ενδιαφέρον αγώνας ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Κοιτάξαμε στα μάτια τον πρωτοπόρο και κάτι παραπάνω. Το ποδόσφαιρο κρίνεται όμως σε στιγμές. Χάσαμε το ματς από μία τέτοια στιγμή.

Κρατάμε την μεγάλη εικόνα. Από σήμερα το μυαλό μας είναι στην Ξάνθη. Μπράβο στους παίκτες μας. Και στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μάλλον… ξεπληρώνουμε το γκολ του Ναμπί και υπάρχει ατυχία στην ομάδα. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι μεταγραφές. Ο Ζοάο μπορεί αμέσως να μπει στην ομάδα.

Ο Βαφέας είναι παίκτης με προοπτική. Μας ταιριάζουν αυτοί οι παίκτες. Και οι δύο μπορούν να μας ανεβάσουν επίπεδο. Στο ματς με την Ξάνθη δεν θα είναι ο Ζοάο, ενώ για τον Τσιλιανίδη θα μάθουμε την Παρασκευή. Ο Ναμπί μάλλον θα γυρίσει στο ματς με την Λάρισα".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ