ΟΦΗ

Σίμος: "Κρατάμε τα 60 λεπτά"

Σίμος: "Κρατάμε τα 60 λεπτά"

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του για μια ώρα στο φιλικό με τον Άγιαξ έμεινε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος. (VIDEO)

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε από τον Άγιαξ 6-2 σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας αλλά για 60 λεπτά οι παίκτες του Γιώργου Σίμου είχαν εξαιρετική απόδοση. Σε αυτό το πρώτο 60λεπτο στάθηκε και ο νεαρός τεχνικός με τη λήξη του ματς μιλώντας στην κάμερα των Κρητικών.

"Πραγματικά γνωρίζω τις επιβαρύνσεις που έχουν οι ποδοσφαιριστές μας από τα συνεχή παιχνίδια αλλά μέχρι το 60' η ομάδα έδειξε αρκετά θετικά πράγματα. Θα κρατήσουμε τα θετικά απ' όσα είδαμε και όσα δεν θέλουμε να βλέπουμε θα δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε.

Δεν διαχωρίζουμε το μπροστά με το πίσω. Όλοι μαζί αμυνόμαστε και όλοι μαζί κάνουμε επίθεση σαν ομάδα. Σίγουρα μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, θα γίνει και μέσα από την προπόνηση αλλά και κάποιες προσθήκες που θα έχουμε στο μέλλον γιατί ξέρω ότι γίνονται κινήσεις για αυτό. Έχουμε ακόμα 35 μέρες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Κρατάμε τα 60 πρώτα λεπτά που οι ποδοσφαιριστές αξίζουν το σεβασμό μας για την προσπάθεια μας και θα βελτιώσουμε τα στοιχεία που πρέπει".

Δηλώσεις έκανε και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης που πέτυχε το ένα από τα δυο γκολ του ΟΦΗ. Δείτε όσα δήλωσαν ο τεχνικός των Κρητικών και ο Έλληνας επιθετικός.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ