ΟΦΗ

Σίμος: "Η ιστορία και η δυναμική του συλλόγου μάς δίνουν κίνητρο"

Σίμος: "Η ιστορία και η δυναμική του συλλόγου μάς δίνουν κίνητρο"

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ ότι τα playoffs χρησιμεύουν στην προετοιμασία των Κρητικών για το Europa League.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 2-2 στο Γεντί Κουλέ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Σίμος, τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε καρδιά και στο τέλος θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε επίσης ότι η ιστορία δίνει κίνητρο στην ομάδα του, ενώ υπογράμμισε τη σημασία των playoffs για την ευρωπαϊκή προετοιμασία των Κρητικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίμου στην Nova:

Για το ματς: "Το κίνητρο μας το δίνει η ιστορία και η δυναμική του συλλόγου μας όσο και το προσωπικό μας κίνητρο. Το σημερινό ματς είχε διαφορετική ένταση από τα προηγούμενα. Μπήκαμε με διάθεση για καλό παιχνίδι, κόντρα στη ροή του αγώνα ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, η αντίδραση μας ήταν εκπληκτική. Κάναμε την ανατροπή και μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλα γκολ. Μετά την αποβολή τα πράγματα έγιναν δύσκολα για εμάς. Οι παίκτες μας όμως τα κατάφεραν έδειξαν καρδιά και στο τέλος του αγώνα θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη".

Για τις πολλές αλλαγές: "Έχουμε ένα ρόστερ που όλοι οι παίκτες έχουν το ρόλο τους. Θα συνεχιστεί το ροτέισον και στα υπόλοιπα ματς. Θα πρέπει να προστατεύουμε τους παίκτες μας ενόψει τη νέα σεζόν. Δεν υπάρχουν καλύτερα παιχνίδια απ' αυτά που παίζουμε στα playoffs για να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια του Europa League. Φέτος συστηθήκαμε ξανά στην κατηγορία και θέλουμε να γνωριστούμε και καλύτερα".

Για το αν το 2-1 του ΟΦΗ ήταν βγαλμένο από τις προπονήσεις: "Καλό συνδυαστικό παιχνίδι, με ακρίβεια και μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας. Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες μας ήταν εκπληκτικοί. Θα μπορούσαμε να είχαμε ένα καλύτερο σκορ που θα μπορούσε να μας δώσει καλύτερη ασφάλεια".

Για το που ήταν το 2004 στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού: "Ήμουν στο χωριό μου στα Γιάννινα, βγήκαμε στους δρόμους. Ήταν μια εκπληκτική στιμή. Μαγικό και μπράβο τους που τους μας έκαναν περήφανους".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ