ΟΦΗ

Σίμος: "DNA επιθετικού ποδοσφαίρου στον ΟΦΗ"

Σίμος: "DNA επιθετικού ποδοσφαίρου στον ΟΦΗ"

Ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός των Κρητικών στάθηκε στο ελκυστικό ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει η ομάδα του. (VIDEOS)

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ έκανε το πρωί της Δευτέρας ο νέος τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Σίμος, με τον 41χρονο τεχνικό ο οποίος βρίσκεται από την Κυριακή στην Ολλανδία να γνωρίζει τους παίκτες του και να τους δίνει τις πρώτες οδηγίες.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο Σίμος μίλησε στους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ, που βρίσκονται στο Άπελντορν της Ολλανδίας, σχετικά με την απόφασή του να δεχθεί την πρόταση του ΟΦΗ και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

"Θεωρώ ότι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε εκ μέρους όλου του σταφ είναι να εκφράσουμε τον σεβασμό μας στους κ. Βέρα και Ίσις και στους συνεργάτες τους γιατί με όλη την ομάδα κατάφεραν κάτι πολύ σπουδαίο και είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς τους ανθρώπους.

Είμαστε ένα σταφ ανθρώπων που ήρθαμε σε αυτή την ομάδα γιατί γνωρίζουμε πως οι άνθρωποι που ηγούνται αυτού του κλαμπ το πως σκέφτονται για το ποδόσφαιρο, πως θέλουν να βλέπουν το ποδόσφαιρο και το πως θέλουν να πρεσβεύουμε το ποδόσφαιρο. Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους βρισκόμαστε εδώ όλοι μαζί και το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι πως όλοι μαζί θα είμαστε ο εαυτός μας, θα συνεργαστούμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε το κλαμπ να πάει προς την κατεύθυνση που θέλουν οι άνθρωποι που ηγούνται αυτή τη στιγμή.

Είμαι χαρούμενος για όλους τους ποδοσφαιριστές γιατί πάνω απ' όλα είναι θετικοί άνθρωποι, θετικοί χαρακτήρες. Έχουν όρεξη για δουλειά και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θέλουμε να παίξουμε ένα ποδόσφαιρο ελκυστικό. Μας ενδιαφέρει το προϊόν, δηλαδή το ποδόσφαιρο που θα βλέπουν οι φίλαθλοι μας να είναι αυτό που τους αρέσει. Υπάρχει ένα DNA σε αυτή την ομάδα επιθετικού ποδοσφαίρου, ένα ποδόσφαιρο κυριαρχίας που παιζόταν αρκετές δεκαετίες, αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Εμείς θέλουμε να βγάλουμε αυτό στο γήπεδο και ταυτόχρονα μέσα απ' αυτό το ποδόσφαιρο να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε ώστε η ομάδα να έχει επιτυχίες".

Παρακολουθήστε πλάνα από την πρώτη προπόνηση του νέου τεχνικού της ομάδας μας, Γιώργου Σίμου, μαζί με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, στο Άπελντορν της Ολλανδίας.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ