ΟΦΗ

Σίμος: "Δεν έχουμε πίεση, αλλά κίνητρο και ανυπομονησία"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Σίμος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να βελτιώνεται μέσα από κάθε ματς.

Ο ΟΦΗ κέρδισε με 3-1 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και πήρε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα μετά απ' αυτό της πρεμιέρας και πάλι εκτός έδρας κόντρα στον Άρη.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Σίμο αυτά τα δυο θετικά αποτελέσματα δεν θα φέρουν πίεση στους παίκτες του ενόψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής στο Γεντί Κουλέ αλλά κίνητρο και ανυπομονησία ώστε να παίξουν καλύτερα και να πάρουν μια ακόμη νίκη.

Ο νεαρός προπονητής σημείωσε:

"Καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, κάναμε έναν αρκετά καλό αγώνα. Είχαμε χαρακτηριστικά που θέλουμε στο παιχνίδι μας, πήραμε μια δίκαιη νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Οι ποδοσφαιριστές μας εδώ και 45 ημέρες που είμαστε μαζί, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αξίζουν το σεβασμό μας γιατί πήραν μια σπουδαία νίκη. Τώρα με τη διακοπή έχουμε δυο εβδομάδες να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε τα στοιχεία του ποδοσφαίρου μας.

Να ευχηθώ καλή χρονιά στον Παναθηναϊκό και στους ανθρώπους που ηγούνται του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τους γνωρίζω και είναι άνθρωποι με γνώση, εμπειρία και ικανότητα. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να επιστρέψει εκεί που του αξίζει.

Οι στόχοι μας είναι στην κάθε ημέρα να βελτιωνόμαστε ποδοσφαιρικά και σαν άνθρωποι. Στόχος είναι κάθε αγώνας, και βήμα – βήμα το τέλος της χρονιάς να δούμε τι θα έχουμε καταφέρει μέσα από αυτό".

Για το αν αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές:
"Οτιδήποτε είναι ανακοινώσιμο. Ο Στάικος θα είναι μαζί μας για τα επόμενα δυο χρόνια. υπάρχει ένα παράθυρο μέχρι 15 Σεπτεμβρίου για τους ελεύθερους. Αν υπάρξει παίκτης που μπορεί να μας ανεβάσει επίπεδο, καλώς να γίνει. Το γκρουπ των παικτών που έχουμε, εδώ και 45 ημέρες δουλεύουν πάρα πολύ, είναι μια οικογένεια, αξίζουν τον σεβασμό μας και είμαστε μια χαρά".

Για το τι είχε ζητήσει από τους παίκτες του πριν το ματς:
"Θέλαμε να ελέγξουμε το τέμπο και το ρυθμό του παιχνιδιού, να πιέσουμε ψηλά γιατί κι ο Παναθηναϊκός θέλει να έχει τον έλεγχο. Νομίζω ότι το κάναμε και στη συνέχεια ψάξαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Το κάναμε αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας".

Για το αν μετά τα δυο θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας υπάρχει πίεση:
"Καταρχάς είμαστε οι πρώτοι που βάζουμε πίεση στους εαυτούς μας. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Εμείς δεν νιώθουμε πίεση νιώθουμε τη χαρά του ποδοσφαίρου. Στις 14 Σεπτεμβρίου ο κόσμος στο σπίτι μας θα έρθει κοντά μας και θέλουμε να κάνουμε ένα παιχνίδι ακόμα καλύτερο από το σημερινό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν έχουμε πίεση, έχουμε κίνητρο και ανυπομονησία να έρθει η 14η Σεπτεμβρίου".

*Ο ΟΦΗ έκανε γνωστό μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό πως λύθηκε το συμβόλαιο του Σασί.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ