ΟΦΗ

Σίμος: "Αυτοί οι αγώνες θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε προσωπικότητα"

Σίμος: "Αυτοί οι αγώνες θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε προσωπικότητα"

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, υπογράμμισε ότι κρατάει την προσπάθεια των παικτών του στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου οι Κρητικοί ηττήθηκαν με 3-1.

Ο ΟΦΗ παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στην Τούμπα, δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα και τελικά ηττήθηκε με 3-1 από τον ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με δηλώσεις του στο PAOK TV, ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Σίμος, τόνισε ότι αυτά τα παιχνίδια βοηθούν την ομάδα του να χτίσει προσωπικότητα. Παράλληλα, ευχήθηκε περαστικά στον Μίσιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίμου: "Νομίζω έγινε ένας καλός αγώνας, η ομάδα μας έκανε μια δυνατή προσπάθεια. Αυτοί οι αγώνες θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε την προσωπικότητα μας. Αυτό που κρατάμε είναι η προσπάθεια των παικτών μας.

Υπάρχουν πέντε αγώνες, είναι λίγο δύσκολη η περίοδος που διανύουμε, θα προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη εικόνα που μπορούμε, να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε και πάνω απ’ όλα να είναι όλοι οι παίκτες μας υγιείς. Θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά στον Μίσιτς, να είναι γερός και να επιστρέψει γρήγορα στο γήπεδο".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ