ΟΦΗ

Σίμος: "Αν παίρναμε τα εκτός έδρας, θα πηγαίναμε για πρωτάθλημα"

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Σίμος παραδέχτηκε ότι στο "Γεντί Κουλέ" ο ΟΦΗ παίζει καλύτερα και ανέφερε πως αν η ομάδα του κατακτούσε νίκες μακριά από αυτό, τότε θα πήγαινε για πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ σημείωσε την έκτη του νίκη σε επτά παιχνίδια στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα της Super League. Μετά το 3-1 σε βάρος του Άρη, ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου ρωτήθηκε για τη διαφορετική εικόνα που δείχνουν οι παίκτες του εντός και εκτός έδρας.

Στη συνέντευξη Τύπου ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά ζητήματα. Αναλυτικά όσα είπε:

"Έγινε ένας πολύ ωραίος αγώνας που όσοι τον είδαν, είτε από το γήπεδο – είτε από την τηλεόραση, έμειναν με μεγάλο ενδιαφέρον. Η ομάδα μας είχε μια πολύ υψηλή αγωνιστικότητα, πολύ καλή απόδοση και μάλιστα οι παίκτες μας μπόρεσαν και διαχειρίστηκαν το 0-1, έμειναν δυνατοί και πήραν μια σπουδαία νίκη που την αξίζουν και θέλω να τους δώσω τον σεβασμό και τα συγχαρητήριά μου. Ξεκούραση και προπόνηση τώρα γιατί την Τετάρτη έρχεται ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να το δούμε με εξίσου μεγάλη προσπάθεια. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και τους περιμένουμε την Τετάρτη. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, είναι αμοιβαίος ο σεβασμός, η ομάδα είναι πάνω από όλους μας και γνώρισε την χαρά του κόσμου. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι η δυναμική του, τους θέλουμε μαζί μας.

Η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη εβδομάδα δώσαμε 3 αγώνες σε 8 ημέρες. Όντως στην Λαμία δεν είχαμε την απόδοση που θέλουμε, ίσως θα ήταν και μια μικρή κούραση γιατί μας πήρε πολύ ενέργεια το ματς της Καβάλας, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί, θα μάθουμε μέσα από αυτήν την διαδικασία, μένουμε σταθεροί και ο δεύτερος γύρος θα είναι πιο ώριμος και διαχειρίσιμος. Αυτά, σιγά – σιγά, μέρα με την μέρα και παιχνίδι με παιχνίδι. Σίγουρα, η βαθμολογική συγκομιδή των εντός και εκτός δείχνουν μια διαφορά. Η απόδοση σε πολλά από τα εκτός έδρας δείχνει ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Αλλά αν είχαμε και περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια, τότε θα πηγαίναμε και για πρωτάθλημα. Θέλω να είμαστε ρεαλιστές, η προσπάθεια που γίνεται είναι πολύ υψηλή. Οι στόχοι του ΟΦΗ, από την πρώτη μέρα, είναι να μας ξανανιώσει και να μας αισθανθεί ξανά η κατηγορία. Σίγουρα, εντός έδρας έδρας νιώθουμε καλύτερα.

Το να διαχειριστείς τόσο γρήγορα τις πάνω θέσεις που είμαστε από την αρχή της χρονιάς, εντός και εκτός έδρας, θέλει μια καλύτερη αγωνιστικότητα και μια καλύτερη αυτοπεποίθηση. Μακάρι, να ήταν ευχής έργον, μέσα από αυτήν την διαδικασία θα το βρούμε αυτό και θέλει λίγο υπομονή. Ο στόχος μας είναι συγκεκριμένος, μπορεί να είμαστε στις πρώτες θέσεις. Καταλαβαίνω ότι οι φίλαθλοι μας, και είναι απολύτως λογικό, να έχουν απαιτήσεις που προκύπτουν από την δυναμική του συλλόγου. Για εμάς δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί, μπορεί ένας παίκτης να είναι βασικός την μια αγωνιστική και την άλλη εκτός 18αδας. Οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί να κληθεί, πρέπει να είναι έτοιμος να διακριθεί και ο ίδιος. Θα ήταν αστοχία για την ομάδα αν βάζαμε μη ρεαλιστικούς στόχους, οι στόχοι είναι εφικτοί:

Να μας ξανανιώσει η κατηγορία. Η δυναμική και η ιστορία του ΟΦΗ είναι για μεγαλύτερα πράγματα αλλά όλα χρειάζονται υπομονή. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει, παρότι είναι Τετάρτη, να μας βοηθήσει. Όλες οι ομάδες χρειάζονται ενίσχυση, αν βρουν παίκτη που θα ανεβάσει το ρόστερ τους θα τον πάρουν. Εμείς έχουμε ένα εκπληκτικό γκρουπ παικτών, αν βρούμε παίκτη που θα ανεβάσει το επίπεδο μας τότε θα κινηθούμε. Οπουδήποτε βρούμε παίκτη που θα ανεβάσει τα στάνταρ της ομάδας μας, είναι ευχής έργον να έρθει. Εδώ και πολύ καιρό έχουν γίνει οι σχετικές προτάσεις από το τμήμα σκάουτινγκ".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ