ΟΦΗ

Σα Πίντο: "Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο"

Σα Πίντο: "Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο"
INTIME SPORTS

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Ατρομήτου ο τεχνικός του ΟΦΗ Σα Πίντο. Διαβάστε τι είπε μετά το τέλος του αγώνα του Περιστερίου.

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Ατρομήτου ο τεχνικός του ΟΦΗ Σα Πίντο. Μάλιστα πρόσθεσε πως έκαναν πολλά ατομικά λάθη οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά το τέλος του αγώνα:

" Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, που έχει καλούς παίκτες που παίζει σε διαφορετικό επίπεδο και έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς.

Έχουν περισσότερες λύσεις, διαφορετικές ικανότητες και δυνατότητες σε πολλά πράγματα που εμείς δεν έχουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε διαφορετικά τα πράγματα από ότι στο πρώτο.

Εφόσον παίζαμε σε όλο τον αγώνα, όπως και στο δεύτερο ημίχρονο τότε το παιχνίδι θα ήταν αλλιώτικο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε σωστά.

Κάναμε πολλά ατομικά λάθη και όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες τότε το πληρώνεις. Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά ότι αν θέλουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να τα κάνουμε όλα τέλεια.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Χάσαμε δίκαια. Αν είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση σε πολλά σημεία του παιχνιδιού όπως στις στημένες φάσεις όπου είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε περισσότερα πράγματα.

Εάν παίζαμε στο πρώτο ημίχρονο όπως στο δεύτερο, δηλαδή με μεγαλύτερη υπομονή τότε οπωσδήποτε θα είχαμε πάρει περισσότερα. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Έχουμε πάρει 10 βαθμούς στο διάστημα που είμαι στην ομάδα. Ακόμα και όταν κερδίζουμε, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Θα είναι μια μάχη μέχρι το τέλος.

Και πριν έρθω στην ομάδα, είχε κάνει ο ΟΦΗ καλά παιχνίδια. Και τώρα έχει κάνει καλά παιχνίδια. Σημασία έχει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις με τους παίκτες που έχουμε στην διάθεσή μας".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ