ΟΦΗ

Προσφυγή ο Κουσκουνάς, τρεις δεν εμφανίστηκαν στην προπόνηση

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΦΗ, απογοήτευση EUROKINISSI SPORTS

Ο Κουσκουνάς κατέθεσε προσφυγή, οι Λεάλ, Ορτέγκα και Κουτσιανικούλης δεν εμφανίστηκαν στην προπόνηση της Πέμπτης (28/12) και η κατάσταση στον ΟΦΗ μοιάζει να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Τα πράγματα στον ΟΦΗ άρχισαν να ζορίζουν επικίνδυνα. Ο Κουσκουνάς κατέθεσε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος, κάνοντας πράξη αυτό που είχαν προϊδεάσει σε επιστολή τους οι συμπαίκτες του από τις 23/12.

Παράλληλα, με την επιστροφή στις προπονήσεις την Πέμπτη (28/12) σημειώθηκαν τρεις αδικαιολόγητες απουσίες, αυτές των Λεάλ, Ορτέγκα και Κουτσιανικούλη. Και για τους τρεις θα επιληφθεί η διοίκηση. Θυμίζουμε ότι πριν τα Χριστούγεννα ο Νίκος Παπαδόπουλος σε επιστολή του ξεκαθάριζε πως αν δεν υπάρξει σύντομα επίλυση στα διοικητικά προβλήματα που επηρεάζουν άμεσα το αγωνιστικό κομμάτι, τότε θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Παραμονή των Χριστουγέννων, μέσω δήλωσης του, ο Φώτης Τσάλος είχε αναλύσει πως έχει η κατάσταση, τονίζοντας πως έχει τα χρήματα για να δώσει τη λύση αλλά θα τα διαθέσει μονάχα αν πάρει στα χέρια του τις μετοχές του ΟΦΗ.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι παίκτες του ΟΦΗ επέστρεψαν στις προπονήσεις την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, μετά το ρεπό των Χριστουγέννων, ωστόσο η επιστροφή της ομάδας, συνδυάστηκε με απουσίες.

Συγκεκριμένα οι Μάρτος και Χαντί απουσίασαν με άδεια που έχουν λάβει από το Νίκο Παπαδόπουλο.

Ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους Λεάλ, Ορτέγκα και Κουτσιανικούλη, οι οποίοι χωρίς να έχουν παραπάνω άδεια,δεν έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση και πλέον το θέμα μεταφέρεται στη διοίκηση.

Να σημειωθεί ακόμη, ότι ο Νίκος Κουσκουνάς, κατέθεσε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ, θέμα το οποίο επίσης, μεταφέρεται πλέον στην διοίκηση της ομάδας.

Οι παίκτες του ΟΦΗ και το τεχνικό επιτελείο, είχαν συμφωνήσει, πριν την άδεια των Χριστουγέννων να περιμένουν την Γενική Συνέλευση, προκειμένου να καθορίσουν η στάση τους, απέναντι στις οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπο τους.

Ωστόσο, από ότι φαίνεται, κάποιοι παίκτες αποφάσισαν διαφορετικά.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29/12) περιλαμβάνει διπλή προπόνηση το πρωί και το απόγευμα, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ