Πουρσανίδης: "Στον ΟΦΗ πρέπει να υπάρχει η Βίβλος του Γκέραρντ"

Πουρσανίδης: "Στον ΟΦΗ πρέπει να υπάρχει η Βίβλος του Γκέραρντ"

Για τη σχέση του με τον Ευγένιο Γκέραρντ και όλα όσα έμαθε κατά τη διάρκεια της συνύπαρξής τους στον ΟΦΗ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο Ηλίας Πουρσανίδης.

Στην εκπομπή "Νίκη στην Contra" στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6 μίλησε ο Ηλίας Πουρσανίδης και αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Ευγένιο Γκέραρντ και μεταξύ άλλων τόνισε πως ο ΟΦΗ πρέπει να γράψει μια... Βίβλο με όλα όσα έκανε ο Ολλανδός.

Αναλυτικά τα όσα είπε: "Έχει αφήσει μεγάλη παρακαταθήκη στον ΟΦΗ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήταν ένας άνθρωπος με προγραμματισμό, με αμεσότητα, με ειλικρίνεια, δεν ήταν απλά ένας προπονητής. Ήξερε πως να μιλήσει σε έναν ποδοσφαιριστή για να τον καταλάβει να πετύχει το στόχο του. Και ο στόχος ήταν πάντοτε η ομάδα.

Παντού και πάντα ήθελε να δείχνει ότι ο ΟΦΗ σε όλες τις έδρες, ακόμη και σε δύσκολα παιχνίδια, ότι ο ΟΦΗ δεν κλείνεται, αλλά παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει. Αυτό που συμβαίνει σήμερα που όλες οι ομάδες στέλνουν ανακοινώσεις για αυτό τον άνθρωπο δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει.

Ήταν ένας άνθρωπος που με χαρακτήρισε και με έμαθε ακόμη και το πως να στέκομαι, να μιλάω, τι σημαίνει ένας ποδοσφαιριστής, πόσο επηρεάζουν οι πράξεις του μέσα και έξω από το γήπεδο. Ο ΟΦΗ που είναι η ομάδα που μεγαλούργησε θα έπρεπε να υπάρχει η Βίβλος του Ευγένιου Γκέραρντ και πάνω σε αυτά τα βήματα να πατήσει".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δύναμη και αντοχή: 8 ασκήσεις που θα αναδείξουν τους μυς σου

Μια προπόνηση για όλο το σώμα, που μπορείς να την κάνεις παντού και να βλέπεις πάντα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24