ΟΦΗ

Πολεμαρχάκης: "Ντρέπομαι για όσα συνέβησαν, παραιτούμαι από τον ΟΦΗ"

Πολεμαρχάκης: "Ντρέπομαι για όσα συνέβησαν, παραιτούμαι από τον ΟΦΗ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα όσα συνέβησαν μετά την ήττα του ΟΦΗ από τα Τρίκαλα με 1-0 οδήγησαν τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Γιάννη Πολεμαρχάκη, στο να υποβάλει την παραίτηση του από την προεδρεία καθώς όπως είπε ο ίδιος ήρθε για να "ενώσει όχι να διχάσει".

Μετά την ήττα του ΟΦΗ από τα Τρίκαλα το Σάββατο που ουσιαστικά έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες είχαν οι Κρητικοί για άνοδο στην Super League ακολούθησαν ύβρεις προς τους παίκτες και την διοίκηση της ομάδας από τον κόσμο που βρέθηκε στο "Γεντί Κουλέ".

Τα όσα συνέβησαν έκαναν τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Πολεμαρχάκη, να ντρέπεται και εν συνεχεία να ανακοινώσει ότι θέτει την παραίτηση του από την προεδρία στα μέλη του Δ.Σ. καθώς όπως ανέφερε ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει τον κόσμο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Πριν από 1,5 χρόνο, 9 επιχειρηματίες από το Ηράκλειο, αποφασίσαμε να βγάλουμε τον ΟΦΗ, από την αναξιοπιστία, που είχε περιέλθει. Να μαζέψουμε τα κομμάτια του και να ξεκινήσουμε μια νέα προσπάθεια με αυτονομία, αξιοπρέπεια και οικονομική συνέπεια, ώστε να τον επαναφέρουμε εκεί που αξίζει.

Φέτος γίναμε περισσότεροι, έχοντας πάντα το ίδιο σκεπτικό. Μια ομάδα που θα έχει υγεία, θα έχει προσεκτική οικονομική διαχείριση και θα αποφύγει τα σοβαρά λάθη, από το παρελθόν, που τον έφεραν στην καταστροφή.

Προσωπικά, ανέλαβα ένα πολύ ψυχοφθόρο φορτίο, να είμαι πέρσι δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και φέτος στην θέση του προέδρου, μετά από απόφαση των μετόχων. Πέρσι, τα καταφέραμε σε μια δύσκολη κατηγορία και η ομάδα πέτυχε το στόχο. Ανέβηκε στην Β’ Εθνική. Φέτος, η χρονιά δεν πήγε καλά.

Προσπαθήσαμε πολύ, ξοδέψαμε χρόνο και χρήμα, αλλά δεν καταφέραμε να αποφύγουμε τα λάθη. Μετά το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα, όπου η ομάδα γνώρισε την ήττα στο γήπεδο μας, μετά από 5 νικηφόρα παιχνίδια, μια ήττα που πραγματικά μας κόβει τα πόδια, στην προσπάθεια που είχαμε ξεκινήσει για την αγωνιστική της ανάκαμψη, συνέβησαν γεγονότα, που με κάνουν να ντρέπομαι.

Είδα κάποιους να βρίζουν εμένα, την διοίκηση, τους μετόχους, τους συνεργάτες μου. Να βρίζουν τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή. Ούτε επαγγελματίας παράγοντας είμαι, ούτε επαγγελματίας πρόεδρος.

Τόσο εγώ, όσο και οι υπόλοιποι μέτοχοι της ομάδας, καταξιωμένοι επιχειρηματίες από το Ηράκλειο, μπήκαμε στον ΟΦΗ, μόνο για να ενώσουμε, να τον βοηθήσουμε, να δώσουμε το χρόνο μας και τα χρήματα που μπορούμε σε αυτή τη δύσκολη εποχή που όλοι βιώνουμε.

Δεν ήρθαμε να διχάσουμε, ούτε όμως και να δεχόμαστε ύβρεις από κάποιους που θεωρούν τον ΟΦΗ τσιφλίκι τους και έχουν μεγάλη ευθύνη για αυτά που συνέβησαν σε αυτόν, τα τελευταία χρόνια. Επειδή λοιπόν αυτά είναι πολύ μακριά από εκείνα που οραματίζομαι για τον ΟΦΗ, τις επόμενες μέρες θα θέσω την παραίτηση μου, στη διάθεση των μετόχων. Η δύναμη και οι αντοχές μου, εξαντλήθηκαν.

Είχα πάρει την απόφαση να αποχωρήσω από το καλοκαίρι, αλλά τελικά οι μέτοχοι μου ζήτησαν να μείνω και να ηγηθώ της προσπάθειας. Έκανα λάθος. Εύχομαι και παρακαλώ τους μετόχους, να συνεχίσουν την προσπάθεια, που έχουμε ξεκινήσει. Είναι κρίμα να μείνει στη μέση.

Δώσαμε χρόνο και πολύ χρήμα, όλοι μαζί, τον τελευταίο 1.5 χρόνο και αυτά είναι καταγεγραμμένα στα οικονομικά βιβλία της ομάδας. Μπήκαμε στον ΟΦΗ από αγάπη και μόνο. Για να δώσουμε, όχι να πάρουμε, να τον ξαναδούμε μεγάλο".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ