ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλατέλλας: "Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είχε κενά στην άμυνα"

SUPERLEAGUE / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο εξτρέμ του ΟΦΗ, Βαγγέλης Πλατέλλας, εστίασε στην εκμετάλλευση των αμυντικών κενών του Ολυμπιακού για να εξηγήσει τη νίκη (1-0) της ομάδας του Ηρακλείου.

Ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό στο "Γεντί Κουλέ" για την έβδομη αγωνιστική της Super League κι ο εξτρέμ των γηπεδούχων, Βαγγέλης Πλατέλλας, υποστήριξε στη NOVA ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έδειξαν αφοσίωση στο πλάνο του Νίκου Παπαδόπουλου.

"Ξέραμε ότι υπάρχουν κενά στην άμυνα του Ολυμπιακού και όντως αυτά φάνηκαν. Είχαμε μεγάλη ανάγκη τους τρεις βαθμούς. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου. Ξέραμε τι θέλαμε να κάνουμε στο γήπεδο. Η ομάδα είχε 100% συγκέντρωση και στο τέλος καταφέραμε να νικήσουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Στη φάση του γκολ κάναμε μια κομπίνα που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση. Μας βγήκε κι είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό", υποστήριξε για τη φάση του γκολ και στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Στη νέα διοικητική εποχή στον ΟΦΗ: "Το να έχεις αυτούς του ανθρώπους, όπως οι Γιώργος, Γιάννης Σαμαράς και Ηλίας Πουρσανίδης δίπλα σου είναι πολύ σημαντικό. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να δίνουμε το 100% στο γήπεδο".

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: "Είναι λογικό να ξεφύγει το μυαλό μετά από μια τόσο μεγάλη νίκη, αλλά πρέπει να σοβαρευτούμε. Ήταν μόνο τρεις βαθμοί και πρέπει να δίνουμε σε κάθε ματς τον καλύτερό μας εαυτό για να παίρνουμε βαθμούς και εκτός έδρας".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ