ΟΦΗ

Πήρε Μάνο ο ΟΦΗ

Πήρε Μάνο ο ΟΦΗ
Μάνος, Εργοτέλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην απόκτηση του Δημήτρη Μάνου προχώρησε ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 22χρονο επιθετικό, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του στη Βέροια.

Σε προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Μάνο ήρθε ο ΟΦΗ. Ο 22χρονος επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος απο την Βέροια, βρίσκεται στο Ηράκλειο και συμφώνησε με την κρητική ομάδα για ένα χρόνο. Τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

ΟΔημήτρης Μάνοςμε δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ανέφερε: " Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μην θέλει να παιξει στον ΟΦΗ. Είναι μια ομάδα που τα έχει όλα. Εχει κόσμο, έχει εγκαταστάσεις και μια διοίκηση που έχει όραμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδο του ΟΦΗ και μπροστά στον κόσμο του".

Πήρε Μάνο ο ΟΦΗ
Μάνος, 580

(Ο Δημήτρης Μάνος στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο των συζητήσεων του με τον ΟΦΗ)

Για τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ: "Ο ΟΦΗ για μένα είναι πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιστρέψει η ομάδα, εκεί που ανήκει".

Για τους δικούς του στόχους: "Ο στόχος μου είναι να επιστρέψω στην Σούπερ Λίγκ και θα είμαι πολύ χαρούμενος, αν θα μπορέσω να το κάνω αυτό με τον ΟΦΗ".

Για τη συνεργασία του με τον Σταύρο Λαμπράκη: "Ο Σταύρος με ξέρει πολύ καλά. Τρέφω μεγάλο σεβασμό σε αυτόν. Με έχει στηρίξει και με έχει βοηθήσει. Χαίρομαι που θα συνεργασούμε και πάλι μαζί".

Για το πρωτάθλημα της Football League: "Είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα, με πολύ δύναμη. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα".

Ο Μάνος έπαιζε μέχρι πρότινος στον Εργοτέλη ως δανεικός από τη Βέροια, έχοντας αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια (6 γκολ).

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ