ΟΦΗ

Πετράκης: "Να μην είμαστε μία αναλαμπή"

Πετράκης: "Να μην είμαστε μία αναλαμπή"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης χαρακτήρισε σπουδαία τη νίκη του ΟΦΗ επί του Άρη, αλλά τόνισε πως πρέπει να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΟΦΗ:

" Ήταν ένα σημαντικό ματς από όλες τις πλευρές. Παίζαμε με μια ομάδα που έχει σημαντική ιστορία και νομίζω ότι ήμασταν έτοιμοι έχοντας τα χαρακτηριστικά που έπρεπε να έχουμε για να πάμε στο καλό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω καταρχήν τους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη εμφάνιση που έκαναν, τον κόσμο που ήταν ο 12ος παίκτης μας και όλους αυτούς που συνετέλεσαν για να έρθει αυτή η σημαντική νίκη. Όμως, θέλω να πω ότι αυτή η νίκη δεν θα έχει καμία αξία αν δεν υπάρξει ανάλογη συνέχεια.

Πρέπει να χαρούμε σήμερα για αυτήν την σπουδαία νίκη όμως από αύριο το πρωί αυτό το παιχνίδι πρέπει να αποτελέσει παρελθόν ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ώστε να έχουμε ανάλογη συνέχεια και να μην είμαστε μια αναλαμπή που έφυγε. Αυτό που πετύχαμε ήταν σπουδαίο αλλά αν δεν έχει συνέχεια, δεν θα έχει αξία".

Για την αλλαγή συστήματος υπογράμμισε: " Όποιος προπονητής πάει στα μέσα της σαιζόν δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα. Ότι αλλαγή και αν κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε πάνω στα δεδομένα που υπήρχαν και ότι έχουμε στην διάθεση μας".

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ απάντησε: " Είμαστε σε συνεργασία και επαφή με την διοίκηση. Έχουμε πολλά ταλαντούχα παιδιά και χρειαζόμαστε μια βοήθεια. Νομίζω ότι ο ερχομός κάποιων παικτών θα βοηθήσουν και την ομάδα αλλά και αυτά τα παιδιά".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ