ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέρσον για ΟΦΗ: "Είναι μια ευκαιρία που απλά την αρπάζεις"

Πέρσον για ΟΦΗ: "Είναι μια ευκαιρία που απλά την αρπάζεις"

Για τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ μίλησε στη σουηδική ιστοσελίδα "skanesport.se" ο Έρικ Πάρσον και αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της κρητικής ομάδας.

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο 24χρονος Σουηδός επιθετικός, Έρικ Πέρσον. Ο τέως φορ της Φάλκενμπεργκ υπέγραψε για 1,5 χρόνο στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο ύψους 1.85 φορ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λουντς, ακολούθησε η ακαδημία της Μάλμε, η Χόλβικεν, η Λαντσκρόνα και εσχάτως η Φάλκενμπεργκ, με την οποία στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας μέτρησε 30 συμμετοχές και 11 γκολ μέσα στο 2018. Είναι η πρώτη φορά που ο Σκανδιναβός θα παίξει εκτός των συνόρων.

Για τη μεταγραφή του μίλησε στη σουηδική ιστοσελίδα "skanesport.se" και αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των Κρητικών.

Πώς νιώθεις Έρικ;

"Νιώθω πολύ όμορφα. Ήρθα σε ένα πολύ συναρπαστικό κλαμπ. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο ελληνικό πρωτάθλημα και να ανοίξω τα φτερά μου".

Τι είναι αυτό που σε προσέλκυσε στο σύλλογο;

"Δεν μπορείς να αγνοήσεις και όλα τα υπόλοιπα γύρω από το ποδόσφαιρο, που έπαιξαν ρόλο. Η ζέστη, η χώρα, η ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μια ευκαιρία που απλά την αρπάζεις. To κλαμπ βρίσκεται σε μία κατάσταση στην οποία πρέπει να αρχίσει να βάζει γκολ. Επομένως πιστεύω ότι θα υπάρξει χώρος για μένα".

Πότε έγινε η πρώτη επαφή με τον ΟΦΗ και αν ενδιαφέρθηκαν και άλλες ομάδες;

"Υπήρξαν ομάδες από την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας, αλλά ποτέ δεν ένιωσα να ταυτίζομαι. Μόνο όταν ήρθα στην Κρήτη έμεινα λίγο έκπληκτος! Είχα συγκλονιστεί από το πόσο με είχαν παρακολουθήσει. Αλλά τον τελευταίο μήνα όλα μοιάζουν πολύ φυσιολογικά, νιώθω πολύ όμορφα".

Γιατί δεν ανανέωσες στη Φάλκενμπεργκ;

"Δύσκολο να πω. Μετά από δύο χρόνια, τόσο εγώ όσο και η ομάδα απλά νιώσαμε ότι έφθασε η ώρα να χωρίσουμε".

Πώς θα είναι οι επόμενες σου βδομάδες στην Ελλάδα;

"Αύριο (σ.σ. σήμερα) είναι κιόλας η πρώτη μου προπόνηση και μετά θα πάρω πληροφορίες. Έχουν γίνει τόσα πολλά που δεν πρόλαβα να μάθω ακόμα τίποτα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι σε δέκα ημέρες έχουμε αγώνα Κυπέλλου, αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θα παίξω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ