ΟΦΗ

Παπαδόπουλος: "Στις 07:30 ήμουν στην τράπεζα για να βάλω λεφτά στους παίκτες"

ΟΦΗ - ΑΡΗΣ / FOOTBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΦΗ - ΑΡΗΣ / FOOTBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πανευτυχής για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Άρη και την εμφάνιση των παικτών του εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Τι είπε για τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών, θα μοιραστεί πριμ 10.000 ευρώ.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη απέναντι στον Άρη με 2-0 και το άλμα ανόδου στη Super League την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ευχαρίστησε τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε, χαρακτήρισε μάγκες τους ποδοσφαιριστές του και πρόσθεσε πως η επόμενη σεζόν θέλει μυαλό και γνώση. Παράλληλα, αποκάλυψε πως στις 07:30 ήταν στην τράπεζα για να τους βάλει λεφτά και να μην έχουν δικαίωμα προσφυγής.

Για τον αγώνα, είπε: "Παίζαμε με έναν αντίπαλο που έχει καλό πάσινγκ γκέιμ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Το σημερινό παιχνίδι, το κέρδισε περισσότερη η αμυντική τακτική μας, η ψυχή και το τρέξιμο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Οι παίκτες μου είναι μάγκες. Γίναμε μία οικογένεια. Αυτός είναι ο ΟΦΗ. Συγχαρητήρια στον Άρη για το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε κατά διαστήματα. Είναι δύο ομάδες που δεν αξίζουν να βρίσκονται στην κατηγορία".

Για τη φετινή πορεία του ΟΦΗ, ανέφερε: "Η ομάδα από την αρχή είχε χτιστεί πολύ καλά. Μόνο εγώ ξέρω πως έμειναν οι παίκτες που έμειναν. Στις 07:30 ήμουν στην τράπεζα για να τους βάλω λεφτά και να μην έχουν δικαίωμα προσφυγής. Έγινε λίγο πριν τον Κισσαμικό. Είναι ένα μεγάλο θαύμα. Η ομάδα συσπειρώθηκε και έφερε κοντά της ανθρώπους αλλά και τον κόσμο. Εγώ το έβλεπα ως απίθανο να γίνει. Στην Ελλάδα μετρούν τα αποτελέσματα, όπως φυσικά και η εικόνα της ομάδας. Μόνο μπράβο. Αυτοί οι παίκτες θα γραφτούν με κεφαλαία γράμματα στην ιστορία του ΟΦΗ και θα έχουν μεγάλο κέρδος στη συνέχεια της καριέρας τους".

Για την επόμενη χρονιά. τόνισε: "Θέλει μυαλό και γνώση για να οργανωθεί η ομάδα, ώστε να μην φτάσει ξανά στο ίδιο σημείο. Τα ίδια λάθη έχουν κάνει και άλλες ομάδες όπως ο Άρης. Δεν αξίζουν αυτές τις ομάδες να φτάνουν σε τέτοιο σημείο".

ΠΡΙΜ 10.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Εξάλλου, η διοίκηση του ΟΦΗ ενημέρωσε τους παίκτες πως θα μπουν έξτρα χρήματα στους λογαριασμούς τους. Λίγο μετά το τέλος του ματς με τον Άρη, οι Κρητικοί έμαθαν θα μοιραστούν το ποσό των 10.000 ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ