ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παπαδόπουλος: "Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, δεν πρέπει να χάσεις"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΛ υποστήριξε πως η ομάδα του αν και ξεκίνησε καλά το ματς στο δεύτερο μέρος αναλώθηκε στο να παίζει άμυνα.

Ο ΟΦΗ έδειξε δυο πρόσωπα στο ματς με την ΑΕΛ και σε αυτό έπαιξε ρόλο η αλλαγή στον σχηματισμό της ομάδας της Λάρισας μετά το πρώτο 20λεπτο. Σε αυτό το γεγονός στάθηκε ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχε παθητικό ρόλο.

Ο Έλληνας προπονητής σημείωσε:

"Kατά την άποψη μου ξεκινήσαμε καλύτερα το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Μας βοήθησε ο σχηματισμός που ξεκίνησε η Λάρισα, με τους τρείς πίσω. Και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε πολύ σωστά. Πολύ γρήγορα ο αντίπαλος άλλαξε το σχηματισμό του και εκεί βρήκαμε προβλήματα. Θα έλεγα ότι ένα πρώτο ημίχρονο που κύλησε μοιρασμένο και σε φάσεις, λίγες φάσεις και σε κατοχή μπάλας και σε ποιότητα".

Για την εμφάνιση του ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος είπε:
"Στο δεύτερο ημίχρονο, εμείς αναλωθήκαμε στο να αμυνθούμε περισσότερο, κάτι που δεν μας αρέσει, μόνο να αμυνόμαστε. Έπρεπε να πάρουμε τη μπάλα και να παίξουμε περισσότερο. Όμως είπα και στα παιδιά, ένα παιχνίδι, που κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε καλή μεσοεπιθετική λειτουργία, ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις, δεν πρέπει να το χάσεις. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Βλέπουμε το επόμενο ματς".

Σε ερώτηση για την παρουσία ξένων διαιτητών στο πρωτάθλημα είπε:
"Πιστεύω ότι έχουν ανεβάσει το επίπεδο. Έχουμε λιγότερες διαμαρτυρίες, λιγότερα παράπονα, δεν τα βγάζουμε προς τα έξω. Θεωρώ όμως, ότι υπάρχουν πολύ καλοί Έλληνες διαιτητές και κατά την άποψη μου και σήμερα είχαμε ένα πολύ καλό διαιτητή στο παιχνίδι. Μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη για το παιχνίδι, αλλά η άποψη μου είναι ότι ο διαιτητής ήταν πάρα πολύ καλός. Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία".

Για τη φάση όπου η ΑΕΛ διαμαρτύρεται για πέναλτι είπε:
«Δεν έχω άποψη. Νομίζω ότι δεν είναι πέναλτι. Αλλά δεν μπορώ να σας το πω με σιγουριά, από τη θέση που ήμουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ