ΟΦΗ

Παπαδόπουλος: "Οι παίκτες μου είχαν αλλού το μυαλό τους"

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ έμεινε στο 0-0 με τον ΑΟ Τρίκαλα στη Θεσσαλία και ο προπονητής του, Νίκος Παπαδόπουλος, παρουσιάστηκε έξαλλος για την απόδοση των παικτών του, λέγοντας ότι είχαν αλλού το μυαλό τους.

Δεύτερη ισοπαλία για τον ΟΦΗ σε τέσσερα παιχνίδια στη Football League. Όχι τόσο το 0-0 με τον ΑΟΤ, όσο η εμφάνιση της ομάδας, έβγαλε από τα ρούχα του τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του. Διαβάστε όσα δήλωσε ο τεχνικός των Κρητικών:

"Μπορούσαμε να βγάλουμε ευκαιρίες, αλλά αυτό που πήραμε τελικά αξίζαμε. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Η σημερινή εμφάνιση θα πρέπει να μας προβληματίσει. Εχουμε μεγάλη διαφορά από την απόδοσή μας εντός και εκτός έδρας. Το μυαλό των παικτών, μπορεί να είναι αλλού. Υπάρχουν εξηγήσεις για όλα αυτά, αλλά εγώ είμαι υπεύθυνος για να τα λύσω αυτά.

Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε θέματα στην αριστερή πλευρά, καθώς και οι δυο βασικοί παίκτες μας είναι τραυματίες. Όχι ότι πήγε άσχημα ο Παπατόλιος, αλλά δεν του δώσαμε βοήθειες. Σταθήκαμε καλά αμυντικά, αλλά ο αντίπαλος είχε την πρωτοβουλία. Στο επιθετικό κομμάτι, δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Η ομάδα είναι αήττητη, αλλά εμείς θέλουμε νίκες.

Είναι ένα πρωτάθλημα, που δεν πρέπει να μένεις πίσω. Στις επόμενες 7-8 αγωνιστικές αγωνιστικές θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να είμαστε στην κορυφή. Με βάση την εικόνα μας, το αποτέλεσμα που πήραμε είναι το καλύτερο που μπορούσαμε να πάρουμε. Ο αντίπαλος είχε την πρωτοβουλία, χωρίς να έχει τη μεγάλη φάση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δεύτερη "λευκή" ισοπαλία στη Θεσσαλία ο ΟΦΗ, 0-0 με τον ΑΟΤ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ