ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παπαδόπουλος: "Οι δημοσιογράφοι θέλετε αίμα"

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Παπαδόπουλος EUROKINISSI

Ο Νίκος Παπαδόπουλος απάντησε σε ερώτηση για αν πιστεύει ότι θα παραμείνει στον ΟΦΗ και αφού ρώτησε ποιος θέτει θέμα αποχώρησής του, υποστήριξε ότι οι δημοσιογράφοι θέλουν αίμα. (VIDEO)

Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Λαμία στη Φθιώτιδα και παρέμεινε χωρίς νίκη μετά από έξι αγωνιστικές στη Super League. Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Παπαδόπουλος, εκνευρίστηκε σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως θα παραμείνει στην ομάδα του Ηρακλείου.

Διαβάστε τον διάλογο με δημοσιογράφο και δείτε το video:

Δημοσιογράφος: Πιστεύετε ότι θα παραμείνετε στην ομάδα; Ακούγονται πολλά τον τελευταίο καιρό για εσάς.

Παπαδόπουλος: Τι εννοείτε;

Δημοσιογράφος: Ότι μπορεί να φύγετε από την ομάδα.

Παπαδόπουλος: Ποιος το λέει αυτό;

Δημοσιογράφος: Όλοι οι δημοσιογράφοι.

Παπαδόπουλος: Δημοσιογράφοι το λένε αυτό. Μάλλον οι δημοσιογράφοι θέλετε αίμα. Ο Παπαδόπουλος είναι εδώ, και δεν έφυγε και δεν τα παράτησε όταν έμεινε με 12 παίκτες στον ΟΦΗ. Μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν, όποιος θέλει. Εγώ δεν τα παρατάω ποτέ, εκτός, εκτός αν προσβάλλουν την ηθική μου, κάποιοι.

Και το έχω κάνει αυτό σε μία ομάδα. Δεν παρατάω ποτέ τίποτα. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, δουλεύω καθημερινά για τον ΟΦΗ. Δεν το έχω κρύψει ότι αγαπάω αυτήν την ομάδα, αλλά αυτό που σας λέω είναι ότι η ομάδα έχει χάσει τον σεβασμό της και ελπίζω να τον κερδίσει.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ