ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παπαδόπουλος: "Κρίμα που δεν διαχειριστήκαμε το παιχνίδι"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, στάθηκε στο κακό τριαντάλεπτο που είχαν οι παίκτες του στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Αστέρα.

Στεναχωρημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ προηγήθηκε ήταν ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τους Αρκάδες.

Ο Παπαδόπουλος έκανε λόγο για καθίζηση στο δεύτερο μέρος και ιδίως για ένα τριαντάλεπτο μην μπορώντας να εξηγήσει το γιατί. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Σε ένα παιχνίδι που καθ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου πήγαινε όπως το θέλαμε. Ξέραμε ότι ο Αστέρας είναι μια καλή ομάδα με καλή κατοχή μπάλας, με καλούς παίκτες στον άξονα. Παρόλα αυτά νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και καταφέραμε να προηγηθούμε.

Ξεκινήσαμε καλά και το δεύτερο ημίχρονο αλλά αδικαιολόγητα για 25 με 30 λεπτά νομίζω ότι έμεινε η ομάδα μου πίσω δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, να βγούμε από την περιοχή μας, παρόλο που είχαμε μια καλή ευκαιρία όπως είπα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου για να κάνουμε το 2-0, μετά νομίζω ότι ο Αστέρας δικαιούταν και έβαλε τα γκολ.

Είναι κρίμα για εμάς η διαχείριση του παιχνιδιού από τους παίκτες μας έτσι όπως ανταποκρίθηκαν κυρίως μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές το έχουμε δουλέψει, βάλαμε επιθετικούς παίκτες για να κρατήσουμε πιο μπροστά την μπάλα, δυστυχώς δεν το κάναμε καθόλου και δυστυχώς δεν πήραμε από αυτό το παιχνίδι τίποτα.

Συγχαρητήρια στον Αστέρα για τη νίκη του. Εκτός από το παιχνίδι της Τετάρτης, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας πριν τελειώσει η σεζόν του πρώτου γύρου και θέλουμε να κλείσουμε καλά την χρονιά και να πάρουμε βαθμούς γιατί τους έχουμε ανάγκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ