ΟΦΗ

Παπαδόπουλος: "Επιστρέψαμε για τα καλά"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Εξαιρετικό ήταν το ντεμπούτο του ΟΦΗ στην επιστροφή του στη Super League. Ο σύλλογος του Ηρακλείου μπορεί να μην έφυγε νικητής από τη Νέα Σμύρνη, ωστόσο η εικόνα του απέναντι στον Πανιώνιο ήταν καλή.

Σε αυτό στάθηκε και ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος. Ο κόουτς του ΟΦΗ τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Κρητικών στην συνέντευξη Τύπου: "Αρχικά εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους. Μακάρι να βλέπουμε τέτοια παιχνίδια όπως σήμερα. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα λάθος. Μετά γυρίσαμε το παιχνίδι και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει και το 1-3, όμως αντίθετα ισοφριστήκαμε.

Στο δεύτερο μέρος ήταν ισορροπημένο το ματς, με τον Πανιώνιο να είναι λίγο καλύτερος. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και δείξαμε ότι επιστρέψαμε για τα καλά. Θετικός ο βαθμός που πήραμε εκτός έδρας με έναν καλό αντίπαλο".

Σε ερώτηση για τους στόχους του ΟΦΗ είπε: "Ο ΟΦΗ θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Το πρώτο που θέλουμε είναι να έχουμε μία σταθεροποίηση και αγωνιστικά και οικονομικά, με την βοήθεια όλων. Προσπαθούμε να το πετύχουμε αυτό. Μέσα από την κουλτούρα που έχουμε στόχος είναι να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο, όχι αντιποδόσφαιρο".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ