Παίκτες ΟΦΗ: "Η υπομονή μας εξαντλήθηκε"

ΟΦΗ, απογοήτευση

Παίκτες ΟΦΗ: "Η υπομονή μας εξαντλήθηκε"

Επιστολή των παικτών του ΟΦΗ στην οποία ξεκαθαρίζουν ότι η υπομονή τους εξαντλήθηκε και προειδοποίησαν ότι αν δεν αλλάξει η οικονομική κατάσταση στην ομάδα, ο καθένας θα τραβήξει το δρόμο του.

Προ ημερών ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε αναφορά στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ και τα οποία τον ωθούν στην έξοδο. Λίγες μέρες μετά ήταν η σειρά των παικτών να βγουν μπροστά και να ξεκαθαρίσουν με επιστολή τους πως η υπομονή τους εξαντλήθηκε. Προειδοποίησαν ότι αν οι δεσμεύσεις δεν γίνουν άμεσα πράξη, ο καθένας τους θα χαράξει το δρόμο του.

Η επιστολή τους έχει ως εξής: "Τηρήσαμε την υπόσχεσή μας στην τεχνική ηγεσία, ως επαγγελματίες, αλλά και ως ποδοσφαιριστές μιας μεγάλης ομάδας, όπως ο ΟΦΗ, να μείνουμε ενωμένοι και να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα, μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων. Δεν δημοσιοποιήσαμε τα οικονομικά προβλήματα και τις καθυστερήσεις που υπήρχαν, αλλά και τις υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα των μετόχων και της διοίκησης, ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα θα καλυφθεί έγκαιρα. Τελικά, η διακοπή ήρθε και οι υποσχέσεις έμειναν στα λόγια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παίκτες που ήθελαν να αναχωρήσουν για τις περιοχές τους, προκειμένου να κάνουν Χριστούγεννα με τους δικούς τους ανθρώπους, είχαν πρόβλημα ακόμη και για τα έξοδα του ταξιδιού. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα, η διοίκηση και οι μέτοχοι οφείλουν 2 και 3 μήνες, ενώ για κάποιους παίκτες, που είναι από πέρσι στην ομάδα, υπάρχουν ακόμη οφειλές από την προηγούμενη περίοδο.

Η πρόσφατη επιστολή-ανακοίνωση του προπονητή μας και το τελεσίγραφο προς την διοίκηση για την τακτοποίηση των προβλημάτων που υπάρχουν, ανέδειξε το πρόβλημα και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Θέλουμε με την παρούσα επιστολή να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε και πλέον κάθε παίκτης, θα ακολουθήσει το δρόμο του. Κάθε παίκτης, θα πράξει όπως νομίζει ο ίδιος καλύτερα, κοιτάζοντας το συμφέρον του και το καλό της οικογένειάς του.

Μακάρι έστω και καθυστερημένα, οι δεσμεύσεις που λάβαμε από τους μετόχους και τη διοίκηση, να γίνουν πράξη, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί, να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη, για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει. Καλά Χριστούγεννα στον κόσμο της ομάδας και μακάρι ο ΟΦΗ, ως μεγάλη ομάδα που είναι, να βρει το δρόμο του και την ηρεμία του.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΙΛΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ

Παπαδόπουλος: "Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στον ΟΦΗ"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24