ΠΑΕ ΟΦΗ σε Εργοτέλη: "Μεμονωμένο περιστατικό"

ΟΦΗ, οπαδοί

Ως μεμονωμένο περιστατικό που έγινε εκτός γηπέδου χαρακτηρίζει η ΠΑΕ ΟΦΗ το περιστατικό με τις πέτρες που έπεσαν στο Γεντί Κουλέ, στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Υπερβολικές χαρακτήρισαν τις αναφορές των ανθρώπων του Εργοτέλη οι επιτελείς του ΟΦΗ, αναφορικά με πέτρες που έπεσαν στην θύρα 6 του Γεντί Κουλέ, στο περιθώριο του προ ημερών αγώνα των δύο ομάδων. Το περιστατικό αυτό έγινε από άτομα έξω από το γήπεδο και δεν επηρέασε το παιχνίδι σύμφωνα με τους "μελανόλευκους".

"Είναι κάτι που το καταδικάζουμε, καθώς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους φίλους του Εργοτέλη, τους οποίους μάλιστα φιλοξενήσαμε στο γήπεδο μας" ανέφεραν στον ΟΦΗ και πρόσθεταν: "Το περιστατικό αυτό δεν μπορεί να αμαυρώσει την όμορφη ποδοσφαιρική εικόνα που δημιούργησαν 6 και πλέον χιλιάδες θεατές".

Στον ΟΦΗ ανέφεραν ότι οι άνθρωποι του Εργοτέλη θα έπρεπε να συμπεριλάβουν στην ανακοίνωσή τους την ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο Γεντί Κουλέ, με 6 χιλιάδες κόσμο και γεμάτες εξέδρες, την οποία έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι αγώνες μεταξύ συγγενών και φίλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΕ Εργοτέλης: "Επίθεση με πέτρες, από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα"

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Photo Κουίζ: Πόσους ήρωες της ελληνικής Trash TV μπορείς να θυμηθείς;

20 γραφικοί πρωταγωνιστές της παλιάς, κακής τηλεόρασης σε προκαλούν να τους αναγνωρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24