ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ζήτησε ξένους διαιτητές στο ματς με Λεβαδειακό

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Νέιρα, Μπλάζιτς, ΟΦΗ, Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Την ώρα που ο ΟΦΗ πλέον έχει να αντιμετωπίσει και την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας η οποία τον φέρνει "αγκαλιά" με τον υποβιβασμό οι Κρητικοί ζήτησαν μέσω επιστολής στην ΚΕΔ ξένους διαιτητές για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο ΟΦΗ μπορεί αυτή τη στιγμή να έχει να αντιμετωπίσει την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας η οποία τον φέρνει "αγκαλιά" με τον υποβιβασμό στη Football League λόγω της χειραγώγησης του αγώνα με τον Αιγινιακό αλλά την ίδια ώρα παλεύει για να παραμείνει φέτος μαθηματικά στην Super League.

Στο πλαίσιο αυτό και ενόψει του κρίσιμου αγώνα που έρχεται με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής στις 17 Μαρτίου ζήτησε από την ΚΕΔ τον ορισμό ξένων διαιτητών.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ έστειλαν επιστολή στην ΚΕΔ μέσω της οποίας ζήτησαν να οριστούν ξένοι διαιτητές λόγω της της κρισιμότητας που θα έχει η συγκεκριμένη αναμέτρηση με βάση και τη βαθμολογική θέση των δυο ομάδων.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο ΟΦΗ θα στερηθεί για 10 με 15 μέρες τον Γιάννη Ποτουρίδη ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την ΑΕΛ και υπέστη θλάση.

Εντός της ημέρας ο ίδιος θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του, ενώ εκτός έμεινε και ο Ναμπί που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στον προσαγωγό.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ