ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ: Υπέγραψε ο Κώστας Γιαννούλης

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Γιαννούλης EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Γιαννούλης αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ. Ο 31χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε στην ομάδα του Ηρακλείου έως το 2021 και θα την ενισχύσει στην προσπάθεια της για παραμονή στη Super League.

Και τυπικά παίκτης του ΟΦΗ είναι ο Κώστας Γιαννούλης. Ο 31χρονος αριστερός οπισθοφύλακας πέρασε από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Παρασκευής (28/12) και ακολούθως υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στους Κρητικούς μέχρι το 2021.

Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής έχει παίξει σε 234 αγώνες της Super League σε Ηρακλή, Ατρόμητο, Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης. Τη σεζόν 2010-2011 πέρασε από την Κολωνία (Γερμανία), ενώ την τρέχουσα σεζόν είχε υπογράψει στην κυπριακή Πάφο, αλλά αποχώρησε καταγράφοντας μία συμμετοχή.

Ο Γιαννούλης αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ μετά τον 27χρονο Γκανέζο δεξιό μπακ, Κρίστοφερ Μπράουν. Με άλλα λόγια, στις πρώτες τους κινήσεις ενίσχυσης οι Κρητικοί, ισχυροποίησαν τα άκρα των μετόπισθεν.

Η σχετική ανακοίνωση της απόκτησης του Γιαννούλη αναφέρει:

"ΗΠΑΕ ΟΦΗ 1925ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστήΚώστα Γιαννούλη,με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021.

Ο έμπειρος αμυντικός, γεννήθηκε στις9 Δεκεμβρίου 1987στην Κατερίνη και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Βατανιακό Κατερίνης. Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα που έκανε σε Πανιώνιο και Φωστήρα, φόρεσε 27 φορές τη φανέλα του Πιερικού στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η σεζόν 2007-08 τον βρήκε στη Θεσσαλονίκη, όπου έμεινε για τρία χρόνια αγωνιζόμενος για τονΗρακλή(60 συμμ.), ενώ το 2010 μετακόμισε στηνΚολονία. Τα επόμενα 3,5 χρόνια έγινε κάτοικος Περιστερίου, φορώντας τα χρώματα τουΑτρόμητου(114 συμμ. 2 γκολ). Τον Ιανουάριο του 2015 πήρε μεταγραφή για τονΟλυμπιακόκαι το φινάλε της σεζόν τον βρήκεπρωταθλητήμε τους “ερυθρόλευκους”. Από το 2015 ως το 2018 έπαιξε για τονΑστέρα Τρίπολης(87 συμμ. 1 γκολ), ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες φορούσε τη φανέλα τηςΠάφουστην Κύπρο.

Στις 15 Νοεμβρίου 2011 χρίστηκεδιεθνήςμε τηνΕθνική ομάδα ανδρών, δίνοντας το παρών στην αρχική ενδεκάδα του φιλικού αγώνα με τη Ρουμανία, υπό τις οδηγίες του ΦερνάντοΣάντος. Στα προκριματικά του Euro 2016 της Γαλλίας είχε τέσσερις κλήσεις από τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς ΚλαούντιοΡανιέρικαι ΚώσταΤσάνα.

ΟΚώστας Γιαννούληςαγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 18.

Κώστα καλώς όρισες στην οικογένεια του ΟΦΗ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ