ΟΦΗ

ΟΦΗ: Χωρίς Τσιλανίδη και Μάνο κόντρα στον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Τετάρτη τον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Σίμος ο οποίος έδωσε σύνθημα νίκης δεν υπολογίζει και στους Τσιλιανίδη, Μάνο.

Δύο επιπλέον απουσίες σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο έχει ο Γιώργος Σίμος ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο "Γεντί Κουλέ".

Συγκεκριμένα οι Τσιλιανίδης και Μάνος είναι τραυματίες και δεν μπόρεσαν να τεθούν στη διάθεση του νεαρού τεχνικού με αποτέλεσμα να μη συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Αντίθετα κανονικά προπονήθηκε ο Θανάσης Ντίνας ενώ ο Αντίλ Ναμπί ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα και ο Βαχεμπάν - Σακόρ δεν προπονήθηκε. Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις μεταβιβάσεων, αντίδρασης και μεταβάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι: Σωτηρίου, Ουάλει, Δερμιτζάκης, Μπράουν, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Περδίκης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Νάστος, Μεγιάδο, Νέιρα, Στάικος, Σουρνάκης, Σόουζα, Σεμέντο, Βαζ, Φιγκεϊρέδο, Νοικοκυράκης.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και την ψυχολογία της ομάδας του έπειτα από την εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και τόνισε πως στόχος είναι ΟΦΗ να παίξει καλά και να μπορέσει να φτάσει στην επικράτηση.

Δείτε όσα δήλωσε ο νεαρός προπονητής:

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ