ΟΦΗ

ΟΦΗ: Χωρίς τον Βαζ στο "Κλ. Βικελίδης"

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση απέναντι στον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης" (6/6, 21:30) με τον Ρικάρντο Βαζ να μένει εκτός, εξαιτίας ενόχλησης στον τετρακέφαλο.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης" ολοκληρώθηκε με τους Κρητικούς να αντιμετωπίζουν πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Ο Ρικάρντο Βαζ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης (4/6) και τέθηκε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης. Σε συνδυασμό με την απουσία του Τσιλιανίδη, δημιουργείται πρόβλημα στην δεξιά πλευρά της επίθεσης.

Ο Γιάννης Δερμιτζάκης δεν προπονήθηκε, ενώ ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα συνέχισε για ακόμη μία μέρα ατομικό πρόγραμμα.

Στην 20μελή αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Παρασκευής (5/6) από το Ηράκλειο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Γουάλι, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Μπράουν, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος, Σακόρ, Βίκτορ, Νέιρα, Μεγιάδο, Ναμπί, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Σεμέντο, Μάνος, Φιγκεϊρέδο.

Η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ πριν το ματς με τον Άρη θα πραγματοποιηθεί στις 18:15 το απόγευμα της Παρασκευής (5/6) στη Θεσσαλονίκη.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ