ΟΦΗ

ΟΦΗ: Χωρίς Νέιρα, Μαρινάκη κόντρα στην ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÏÖÇ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÏÖÇ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα με την ΑΕΚ (08/07, 21:30), από την οποία απουσιάζουν οι Χουάν Νέιρα, Νίκος Μαρινάκης για λόγους ξεκούρασης, καθώς κι ο τιμωρημένος, Γιώργος Κουτρουμπής.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΚ (08/07, 21:30) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League. Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι Χουάν Νέιρα, Νίκος Μαρινάκης για λόγους ξεκούρασης, καθώς κι ο τιμωρημένος, Γιώργος Κουτρουμπής.

Από εκεί και πέρα, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ξεπέρασε τις στομαχικές διαταραχές που τον ταλαιπωρούσαν τις τελευταίες ημέρες και προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, όμως κρίθηκε ανέτοιμος και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.Ο Λισάντρο Σεμέδο συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα σε μέρος της προπόνησης.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Felipe Souza συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Την 20μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Θοδωρής Μίγγος, απαρτίζουν οι: Σωτηρίου, Γουάλι, Γιαννούλης, Νάστος, Περδίκης, Βαφέας, Μπράουν, Κοροβέσης, Μπολάκης, Στάικος, Σακόρ, Βίκτορ, Σουρνάκης, Μεγιάδο, Βαζ, Ναμπί, Νοικοκυράκης, Μίγγος, Μάνος, Φιγκεϊρέδο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ