ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ: Χωρίς Νέιρα και Παπάζογλου κόντρα στον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Νοκ άουτ οι Νέιρα και Παπάζογλου για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (21/10, 20:30), αντίθετα ο Μπολάκης ενσωματώθηκε στις προπονήσεις των Κρητικών.

Με δυο σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί ο ΟΦΗ τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή την προσεχή Κυριακή (21/10, 20:30). Ο λόγος γίνεται για τους Νέιρα και Παπάζογλου, οι οποίοι είναι τραυματίες και δεν θα μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου, που αναζητά την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα.

ο Παπάζογλου έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο Νέιρα ενοχλήσεις στη γάμπα. Αντίθετα με τους δυο προαναφερθέντες, ο Μανώλης Μπολάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ακολούθησε όλο το πρόγραμμα των Κρητικών και ως εκ τούτου θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στο "Γεντί Κουλέ".

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (15/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ου θα γίνει την Κυριακή (21/10, 8.30μμ) στο Γεντί Κουλέ.Ο Μανόλης Μπολάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ακολούθησε όλο το πρόγραμμα.

Αντίθετα οι τραυματίες Παπάζογλου και Νέιρα, έκαναν ατομικό και θεραπεία και δεν προλαβαίνουν την προσεχή αναμέτρηση.Ο Παπάζογλου έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο Νέιρα ενοχλήσεις στη γάμπα.Νέα προπόνηση θα γίνει την Τρίτη (16/10) το μεσημέρι (12μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ