ΟΦΗ

ΟΦΗ: Χωρίς Μαρινάκη, Μάνο με Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (19/07, 20:00), από την οποία απουσιάζει ο τιμωρημένος Νίκος Μαρινάκης, ο Δημήτρης Μάνος, ενώ επέστρεψαν οι Ζοάο Φιγκεϊρέδο και Κώστας Γιαννούλης.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (19/07, 20:00) στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Super League. Ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε 18μελη αποστολή, από την οποία απουσιάζει ο τιμωρημένος Νίκος Μαρινάκης, ο Δημήτρης Μάνος, ενώ επέστρεψαν οι Ζοάο Φιγκεϊρέδο και Κώστας Γιαννούλης.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Σακόρ, Μεγιάδο, Σεμέντο, Δερμιτζάκης, Μπολάκης και Νάστος. Από εκεί και πέρα, ο Φελίπε Σόουζα συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης και αποκλείστηκαν από την αποστολή, όπως και ο τραυματίας, Δημήτρης Σωτηρίου.

Η αποστολή: Γουάλι, Σηφάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Βαφέας, Περδίκης, Μπράουν, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Στάικος, Μίγγος, Νέιρα, Σουρνάκης, Βίκτορ, Βαζ, Ναμπί, Νοικοκυράκης, Φιγκεϊρέδο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ