ΟΦΗ

ΟΦΗ: Το συγκινητικό μήνυμα Πουρσανίδη για ΑμεΑ και κατά του ρατσισμού

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης έστειλε από το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Ηρακλείου με συγκινητική ομιλία σαφές μήνυμα κατά του ρατσισμού αλλά και υπέρ της ενίσχυσης των ΑμεΑ. (VIDEO)

Ο ΟΦΗ επισκέφτηκε το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Ηρακλείου την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία με τους Ηλία Πουρσανίδη, Χουάν Νέιρα και Θανάση Ντίνα να εκπροσωπούν την ομάδα της Κρήτης.

Ο πρώτος - αντιπρόεδρος του ΟΦΗ - σε μια συγκινητική ομιλία έστειλε σαφές μήνυμα κατά του ρατσισμού, ενώ ξεκαθάρισε ότι παίρνει δύναμη από τα άτομα με αναπηρία και τον αγώνα που δίνουν κάθε ημέρα. "Ιδιαίτερη στιγμή για μας, γιατί από εσάς παίρνουμε απεριόριστη δύναμη. Δεν ήρθαμε να δώσουμε χαρά, αλλά να πάρουμε. Γιατί εσείς ξέρετε να παλεύετε στη ζωή και να βγαίνετε πάντα νικητές.

Εμείς αυτό θέλουμε είναι να ανοίγουμε τις αγκαλιές μας στους ανθρώπους που έρχονται από άλλες χώρες και να τους κάνουμε να νιώθουν ότι είναι στο σπίτι τους, για να μπορούν να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό.

Επειδή είναι της εποχής να έρχεται ταλαιπωρημένος κόσμος από άλλες χώρες, θα πρέπει να είμαστε ανοικτοί και να αγαπάμε όλο τον κόσμο γιατί μπορεί να πάμε και εμείς κάπου αλλού και να χρειαστεί να ζητήσουμε και εμείς την αγάπη από κάπου αλλού", υποστήριξε χαρακτηριστικά. Δείτε το χαρακτηριστικό video:

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ