ΟΦΗ

ΟΦΗ: Το πρώτο βήμα για την δημιουργία της "OFILAND"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΧΑΙΜΕ ΒΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΧΑΙΜΕ ΒΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (14/3) η παραχώρηση του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου και του γηπέδου "Θ. Βαρδινογιάννης" από τον Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ ΟΦΗ. Ξεκινούν άμεσα τα έργα για την υλοποίηση ενός μεγαλόπνοου σχεδίου από τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο των Κρητικών, Μιχάλη Μπούση.

Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μίας ασπρόμαυρης "Πολιτείας" στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο έγινε πραγματικότητα την Πέμπτη (14/3), αφού ολοκληρώθηκε η παραχώρηση του ΒΑΚ και του "Γεντί Κουλέ" από τον Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ ΟΦΗ. Πλέον το αθλητικό κέντρο θα βρίσκεται υπό τη σκέπη της ΠΑΕ για 99 χρόνια, ενώ το γήπεδο για 10 χρόνια.

Πώς μεταφράζεται αυτό επί της ουσίας; Ο ΟΦΗ πλέον έχει το ελεύθερο να επέμβει στα περιουσιακά του στοιχεία και να τα διαμορφώσει, όπως αυτός θέλει. Επομένως, το πλάνο του Μιχάλη Μπούση, μαζί με την τριανδρία του Γιώργου - Γιάννη Σαμαρά και Ηλία Πουρσανίδη, για την ανάπλαση των εγκαταστάσεων μπαίνει σε πλήρη ισχύ.

Από την ΠΑΕ τονίζουν ότι το πρότζεκτ για την πλήρη αναμόρφωση της κρητικής ομάδας κατά το "ολλανδικό μοντέλο", δεν επηρεάζεται ούτε από την αγωνιστική πορεία της ομάδας, αλλά ούτε και από τη δικαστική μάχη την οποία δίνει για τη σωτηρία.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΟΦΗ αναφέρουν ότι το πλάνο που θα υλοποιηθεί στο ΒΑΚ θα είναι τέτοιο που δεν έχει υπάρξει παρόμοιο στην Ελλάδα και στόχος είναι να γίνει τόσο πρωτοποριακό, όσο υπήρξε τη δεκαετία του 80' για τα ελληνικά δεδομένα.

Τα σχέδια δημιουργίας της "OFILAND" αναμένεται να παρουσιαστούν και επίσημα από τον ΟΦΗ το επόμενο διάστημα. Πάντως, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν εκτός από νέα προπονητικά γήπεδα, ακόμη και ξενοδοχείο που θα στεγάζει παιδιά των ακαδημιών, τα οποία δεν μένουν μόνιμα στο Ηράκλειο.

Άμεσα, λοιπόν, θα ξεκινήσουν οι πρώτες βελτιωτικές παρεμβάσεις στο Βαρδινογιάννειο, ενώ όσο προχωράμε προς το καλοκαίρι και τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν, θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερα από τους Κρητικούς.

Στα σημαντικά βήματα που κάνει η διοίκηση έρχεται να προστεθεί και η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα αποφασιστεί στην έκτακτη Γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ στις 5 Απριλίου. Την αύξηση αυτή, φυσικά, δεν μπορούμε να την δούμε ξεχωριστά από τα έργα ανάπλασης στο ΒΑΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Προχωράει η αναδιάρθρωση, δημιουργείται με νόμο η Super League 2!
Το "γαμώτο" του Βέρα μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα
TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ