ΟΦΗ

ΟΦΗ: Τέλος ο Ντίνας

ΟΦΗ: Τέλος ο Ντίνας

Η συνεργασία ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Θανάση Ντίνα δεν θα συνεχιστεί με τους δρόμους των δύο πλευρών να χωρίζουν έπειτα από δυόμιση χρόνια.

Ο Θανάσης Ντίνας δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, αφού την Τετάρτη (3/6) στην απογευματινή προπόνηση των Κρητικών αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του. Το συμβόλαιο του 30χρονου εξτρέμ λήγει στις 30 Ιουνίου, όμως δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια επέκταση, καθώς ζήτησε ο ίδιος να λυθεί πρόωρα.

Μάλιστα, ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα τον αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο Instagram. "Μου λείπεις Ντινίνιος είσαι ο καλύτερος". O Ντίνας αγωνιζόταν στους Κρητικούς από τον Ιανουάριο του 2018 και συνείσφερε στην άνοδο της ομάδας του Ηρακλείου από την δεύτερη κατηγορία.

Με τη φανέλα του ΟΦΗ μέτρησε 42 συμμετοχές συνολικά με 11 γκολ και 5 ασιστ. Τη φετινή σεζόν σημείωσε από μία συμμετοχή σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

H ανακοίνωση:

Μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στην ομάδα μας, ο Θανάσης Ντίνας αιτήθηκε την πρόωρη διακοπή του συμβολαίου του και το αίτημα του έγινε αποδεκτό από τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ