ΟΦΗ

ΟΦΗ: Τα highlights από το φιλικό με την Άντερλεχτ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε βίντεο με το γκολ και τα highlights από το νικηφόρο φιλικό του ΟΦΗ επί της Άντερλεχτ αλλά και με τις δηλώσεις του τεχνικού των κρητικών, Γιώργου Σίμου και του Ανέστη Νάστου.

Ο ΟΦΗ νίκησε την Τετάρτη το βράδυ σε φιλικό την Άντερλεχτ με 1-0 και η κάμερα της ομάδας της Κρήτης κατέγραψε τα καλύτερα στιγμιότυπα και το γκολ της αναμέτρησης. Δείτε βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα αλλά και το τέρμα που πέτυχαν οι Κρητικοί με τον Σακόρ.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος και ο ποδοσφαιριστής, Ανέστης Νάστος, μίλησαν στους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ στην Ολλανδία μετά το τέλος του αγώνα. Ο Σιμός μεταξύ άλλων υποστήριξε:

"Οι ταχύτητες του παιχνιδιού ήταν αρκετά γρήγορες για εμάς μετά από δυο εβδομάδες προπονήσεων. Είδαμε πράγματα που θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας και πράγματα που θέλουμε να βελτιώσουμε. Στο ποδόσφαιρο θέλουμε στην εστία μας να υπάρχει το μηδέν και στην επίθεση να σκοράρουμε, για αυτό αγωνιζόμαστε. Είναι λογικό στο πρώτο ημίχρονο να είμαστε πιο φιτ. Από την πρώτη μέρα κρατάω τη διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές, ένα γκρουπ δυνατόν χαρακτήρων και βλέπω αισιόδοξα το μέλλον γιατί υπάρχει διάθεση για δουλειά. Ότι και να ερχόταν σαν αποτέλεσμα δεν θα άλλαζε κάτι. Σίγουρα όταν κερδίζεις είναι ωραίο σαν συναίσθημα αλλά εμείς ότι και να ερχόταν δεν θα παρεκκλίνουμε απ' αυτό που έχουμε σαν στόχο".

Ενώ ο Ανέστης Νάστος είπε:

"Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, καλή προπόνηση, σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι. Είχα καλά και κακά διαστήματα πάνω στα οποία θα δουλέψουμε και έχουμε δρόμο μπροστά μας. Η ομάδα προσπαθεί να έχει έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, ακολουθήσαμε τις εντολές που μας δόθηκαν και έχουμε αρκετή δουλειά".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ