ΟΦΗ

ΟΦΗ: Συμφώνησε με το ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Βούρου

ΟΦΗ: Συμφώνησε με το ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Βούρου

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με το ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Πραξιτέλη Βούρο με τη μεταγραφή να ολοκληρώνεται μετά τις ιατρικές εξετάσεις και τον Έλληνα αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο τριών ετών.

Παίκτης του ΟΦΗ πρέπει να θεωρείται ο Πραξιτέλης Βούρος (σ.σ. γεννημένος στις 5/5/1995) καθώς η ομάδα της Κρήτης ήρθε σε συμφωνία με το ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού ο οποίος επιστρέφει στη Super League.

Οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα, έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί όταν ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις με τον ταλαντούχο αμυντικό ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο ως στόπερ όσο και ως δεξί μπακ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο.

Ο Βούρος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, έπαιξε ως δανεικός στο ΑΠΟΕΛ και από το 2017 ήταν παίκτης του ΑΠΟΕΛ με το οποίο έπαιξε και στο Champions League ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, έως και την Ελπίδων.

Για την ολοκλήρωση της συμφωνίας υπήρξε ενημέρωση τόσο από τον ΟΦΗ αλλά και επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα της Κύπρου. Από την Κρήτη σημείωναν: "Ο ΟΦΗ ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για τη μεταγραφή του Πραξιτέλη Βούρου. Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Κρήτη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν είναι όλα καλά θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών και θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή".

Όπως τονίζουν στον ΟΦΗ σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της μεταγραφής έπαιξε η επιθυμία και του ίδιου του παίκτη να αγωνιστεί στην ομάδα της Κρήτης και να μην αθετήσει την προφορική συμφωνία που είχε κάνει με τον Γιώργο Σαμαρά παρά το γεγονός πως τον 25χρονο αμυντικό ήθελαν και άλλες ομάδες από τη Super League (σ.σ. Παναθηναϊκός) καθώς και από το εξωτερικό.

Όσο για την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ ανέφερε: "Η εταιρεια ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Πραξιτέλη Βούρου. Η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί με το πέρας των ιατρικών εξετάσεων του ποδοσφαιριστή που θα πραγματοποιηθούν αύριο στην Κρήτη. Ο Πραξιτέλης αποτέλεσε ένα σημαντικό στέλεχος της ομάδας μας, τα τελευταία χρόνια και πανηγυρίσαμε μαζί τρόπαια και ευρωπαϊκές επιτυχίες. Του ευχόμαστε τα καλύτερα, τόσο στη νέα σελίδα της καριέρας του με τη φανέλα του ΟΦΗ όσο και στην προσωπική του ζωή".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ