ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ: Στη Βεστφαλία ο Σαμαράς, κουβέντα με Ντόρτμουντ

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, Γιάννης Σαμαράς, θα ταξιδέψει την Κυριακή (2/12) στη Γερμανία, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της Μπορούσια Ντόρτμουντ το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Στη Γερμανία θα ταξιδέψει την Κυριακή (2/12) ο Γιάννης Σαμαράς. Μαζί με τον Κώστα Ρεπενάκη, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΟΦΗ θα έχει συζήτηση με τους ανθρώπους της Μπορούσια Ντόρτμουντ για το ενδεχόμενο μιας ευρύτερης συνεργασίας.

Τον προηγούμενο Φεβρουάριο ο Ρεπανάκης με προσωπικές του κινήσεις έκανε ό, τι χρειαζόταν έτσι ώστε να προκύψει η συγκεκριμένη συνεργασία και ακολούθησε η άφιξη των ανθρώπων της γερμανικής ομάδας στην Κρήτη.

Τώρα μαζί με τον Σαμαρά είναι προσκεκλημένοι της Ντόρντμουντ και θα θέσουν επί τάπητος όλες τις πιθανές παραμέτρους μιας ενδεχόμενης συνεργασίας μεταξύ των δύο ομάδων.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΟΥΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Σαμαράς, Μπούσης, Πουρσανίδης EUROKINISSI

Η Ντόρντμουντ πάντως δεν είναι η μοναδική ομάδα που θα συζητήσει ο ΟΦΗ το ενδεχόμενο συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα, αφού ο Σαμαράς έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία και με άλλες ομάδες του εξωτερικού και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα σκοπεύει να κάνει συναντήσεις μαζί τους.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ