ΟΦΗ

ΟΦΗ: Πρόωρη επέκταση για τον Κοροβέση

ΟΦΗ: Πρόωρη επέκταση για τον Κοροβέση

Ο Νίκος Κοροβέσης ήρθε σε συμφωνία με τον ΟΦΗ για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Παίκτης του ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα είναι ο Νίκος Κοροβέσης. Το συμβόλαιο του 29χρονου αριστερός μπακ ολοκληρωνόταν το επόμενο καλοκαίρι, όμως συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομαδά του Ηρακλείου για άλλο έναν χρόνο.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ δεν έκρυψε την χαρά του για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του.

"Μεγάλη χαρά για μένα αποτελεί η επέκταση του συμβολαίου μου με την οικογένεια του ΟΦΗ ως το 2022. Είναι τιμή μου που μια τόσο ισχυρή διοίκηση κι ένα τόσο καταρτισμένο τεχνικό τιμ με επέλεξε, με στηρίζει και θα με εμπιστευτεί για δύο ακόμα χρόνια. Ταυτόχρονα όμως νιώθω και μεγάλη υποχρέωση να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, έτσι ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μας να υλοποιήσουμε το όραμα της διοίκησης και να γεμίσουμε με υπερηφάνεια τον κόσμο μας. Τα καλύτερα έρχονται" ήταν τα λόγια του Νίκου Κοροβέση.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ: "Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Κοροβέση μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο 29χρονος αμυντικός και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας μας, μετά από μια γεμάτη από συμμετοχές σεζόν (35συνολικά σε κανονική διάρκεια & Play Offs πρωταθλήματος και στον θεσμό του κυπέλλου), συμφώνησε και θα φορά τη φανέλα του ΟΦΗ για τα δύο επόμενα χρόνια. Βασικός συντελεστής της φετινής προσπάθειας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την επιστροφή της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση έπειτα από 20 χρόνια, ο Νίκος Κοροβέσης επέκτεινε το συμβόλαιό τουγια ένα επιπλέον έτος(έληγε το καλοκαίρι του 2021) και σε λίγες μέρες θα συμμετάσχει στο τρίτο διαδοχικό καλοκαιρινόστάδιο προετοιμασίας, ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ